Bani

Tocmai mi-am luat teapa

Teapa de 60 de ron!

Am urmarit de mult timp HDD extern, cu toate astea mi-am luat teapa.
Am comandat duminica de la Emag unul, pe langa el si alte produse:

Astazi vad ca au promotii de vara, dau un ochi pe ele si-mi gasesc HDD-ul cu 60 de ron mai ieftin. Acum ca mi-am cautat si covorasele de la masina, vad ca sunt cu 20 de ron mai ieftine, dar nu-mi fac inima rea totusi fiindca nu mai au pe stoc.

Efectiv la o comanda de 500 de ron, m-am fraierit in 2 zile cu 60 de ron.

Ar exista o solutie, sa trimit produsul inapoi =)) si sa-l comand din nou la pretul actual!
Dar asta ar insemna sa fiu eu tepar…

Sa comit gestul sau sa raman baiat bun si cu banii luati? Ce parere aveti?

16 thoughts on “Tocmai mi-am luat teapa

  1. Raman, dar totusi 60 de ron nu sunt de colo 😀 si cat am asteptat pentru o oferta buna si m-a fentat in 2 zile =))

 1. Păi tu decizi ce vrei să faci 🙂 Tehnic vorbind există soluții. Dacă tu nu le consideri demne atunci las-o așa. În situația dată oricum nu există răspuns “corect” 🙂

  1. Iti dai seama ca nu o sa recurg la astfel de practici, dar totusi este asa un “of”, cand puteam sa ies in oras de banii aia cu o domnisoara sau puneam benzina pentru vreo 130 de km.

  1. In general am noroc mai mare, fiindca nu ma arunc usor am rabdare si caut cea buna oferta… din nefericire a fost o pasa proasta.

 2. Sa ne spui in articolul urmator despre altceva, evidenat, cu profitshare-ul incorporat de rigoare! 🙂 …nu vrea el guest-posturi…

 3. Hm, nu cred ca e teapa, e dreptul lor sa ieftineasca produsele cand au ei chef, tu de ce nu ai mai asteptat 1 2 zile ? 😀 Acum au campanie vad si preturi reduse.

  1. Astept de vreo luna 😀 si nimic concludent. Da nu mi-au dat teapa la propriu doar ca puteam sa am 60 de ron mai mult in buzunar in acest moment 😀

    1. Este o portita…nu tocmai corecta, da as fi putut sa fac asta, dar n-am facut-o. Sa fie de la mine, chiar daca multi n-ar fi procedat asa as fi considerat ca eu dau teapa.

  1. probabil, dar asta a fost la o zi distanta :D, deci a fost ciudat si am asteptat pana sa ma hotarasc sa plasez comanda vreo luna sau chiar mult mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *