Bani

Spaniolii sunt rău platnici!

Nu am avut sau făcut afaceri cu spanioli, dar v-am zis că încerc să ajut omenirea prin MINTOS! MINTOS este o platformă care adună lichidități pentru a le pune mai departe la dispoziția diferitelor IFN-uri de pe glob. Despre cum funcționează MINTOS am scris mai de mult.

Ideea este că prin platformă se acordă mai departe credite persoanelor sau firmelor care au nevoie de bani pentru “rezolvarea unor probleme” sau crearea unora mai mari, dacă nu sunt niște alegeri bine gândite.

Prin intermediul fondurilor “investite” de mine banii au ajuns cam în toată Europa, chiar și în Africa.

Există niște parametri în funcție de care poți plasa investițiile să lucreze în funcție de risc, de procentul de câștig dorit. Astfel Europa este considerată ca având un procent de risc scăzut. Iar aici se mai poate diviza că Europa de Vest și Europa de Est unde și aici riscul crește spre țara noastră.

Ei bine, de aproape 6 luni de când sunt pe platforma asta, am observat că cei mai rău platnici sunt spaniolii. Aveam mari emoții prin Africa, dar se pare că am avut noroc sau sunt mai buni platnici decât se crede.

Ca număr spaniolii sunt incredibil de rău platnici. Chiar mă gândesc să “banez” Spania din platformă fiindcă istoria mi-a demonstrat că îmi cam blochează banii.

Acum nu trebuie decât să încerc să fac o trecere în revistă să văd dacă procentul rămâne sub 5%. Dacă este mai mare cu siguranță voi bloca investițiile făcute către Peninsula Iberică.

Din câte pot să-mi dau seama spaniolii nu sunt prea serioși când vine vorba de business. E de ținut cont pe viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.