Bani

REVOLUT se zbate să câștige cotă de piață!

Doar ce am primit un mesaj prin care sunt informat că REVOLUT plătește 112 Ron pentru fiecare nou client care își face un card fizic (adică din ăla din plastic) și mai face și 3 plăți în maxim 29 de zile din momentul ăsta.

După ce REVOLUT a câștigat licență de bancă în România, dorește cu orice preț să câștige o cotă de piață cât mai mare. Problema este că tot Revolut a fost “mișto” până când a început să devină cu adevărat mare. Adio rate de schimb pentru valute, a adăugat deasemenea comisioane nesimțite. Tot Revolut a mărit comisioanele deja existente cu procente nesimțite!

Tagged , ,

5 thoughts on “REVOLUT se zbate să câștige cotă de piață!

    1. Aplicația în sine chiar este lucrată, arată bine de tot. Mai puțin partea de suport client nu dai tu de un număr de telefon, iar boții te plictisesc până ajungi sa vorbești cu un operator.

  1. Eu am fost fanul lor, inca sunt pe free, i-am tot promovat cat s-a putut, cand erau pe val. Acum mai toate bancile, fintech-urile o duc greu.

  2. Am cardul Revolut de câțiva ani.. Îl folosesc în general pentru plăți online, și foarte rar pentru plăți fizice, de asemenea câteodată mai jonglez cu cryptocurrency de pe el. Dar încă de la început am știut clar care este rolul său, și niciodată nu i-am schimbat acest rol. Deci, per ansamblu pentru plățile mici, e destul de ok. Cum zici și tu, comisioane mărite, and shit.. la plăți mici, nu se văd acele comisioane oricum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.