Bani

Reduceri Emag

O data cu aceasta promotie, in care Emag promite reduceri substantiale la diverse articole, am decis ca e timpul sa fac si eu o investitie fiindca aveam un “wishlist” in standby:

Astazi am comandat:

– la jumatate de pret! Le voi folosi la Nexusul 5, pe care-l posed.

– Tableta ce are 3G, lucru care ma interesa fiidnca vreau sa o fac cadou cuiva drag, care are nevoie de ea.

Sper sa-mi fie de folos aceste cumparaturi, cred ca am facut un deal bun, fiindca cel putin la casti urmaresc pretul de vreo luna si ceva si reducerea este pe bune…la tableta sincer sa fiu n-am idee, dar este ok pentru 500 de ron de ce dispune.

 

Voi aveti de gand sa va cumparati ceva de pe Emag? V-ati cumparat deja?

 

Daca nu v-ati cumparat puteti folosi linkul meu de afiliere(<<click on it!), astfel voi castiga si eu ceva maruntis iar voi nu veti pierde nimic!

9 thoughts on “Reduceri Emag

  1. Mia-m cumparat, offcourse. 🙂 Nu cautam ceva anume, dar pentru pitica mea am prins oferta la pampersi, unde chiar a fost reducere, pe bune.

    1. Mai sincer si eu cred ca reducerile din aceasta data sunt pe bune, fiindca castile alea chiar le-am urmarit 😀 ma bucur ca le-am prins pe stoc, fiindca acum observ ca nu mai au.

    1. Tu ai tableta deja Ionut :), personal dupa o utilizare de 30 de minunte mi se pare ciudata fata de un nexus 7 sau 10 :D. Dar pentru cine am cumparat eu tableta este mai buna decat avea nevoie 🙂

      1. g2 a meritat, la baterie bate cu mult nexusul… la display la fel, doar ca senzatia de utilziare si meniul… sunt punctele forte ale nexusului 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.