Bani

Jocul de poker un stil de viata

Business-ul poate deveni un stil de viata, nu degeaba exista termenul businessman.
Ma gandesc daca o activitate precum jocul de poker poate deveni un business, iar daca se poate un business profitabil.

De ce ma intreb asta?
Am vazut ca este foarte mediatizat, sunt investite sume enorme in publicitate…pokerul nu mai e chiar o enigma pentru multi dintre romani. Unii castiga constant sute, poate mii de euro. Am zis unii, e drept ca sunt si multi care pierd dar in jocul asta legea compensatiei functioneaza cel mai bine, “unii castiga altii pierd” e ca in viata doar ca e mult mai scurt, in cazul in care nu “jucam all in” in real life!

Jocul de poker parca ne bate la usa, fiind o gramada de site-uri de poker online: site-uri pentru practicarea jocului, altele pentru ponturi si asa zise trucuri, altele pentru a invata jocul de poker, etc.

Am vazut chiar o emisiune la tv, in care “romanul” doar cu numele Daniel Negreanu ne invata jocul de poker, trucuri, strategii, emisiune in care impartaseste putin din cunostintele sale si ale altor jucatori consacrati de poker.

Pokerul este o industrie adevarata de facut bani, dar cine ii face si cine ii pierde?

Tagged , , , ,

10 thoughts on “Jocul de poker un stil de viata

    1. Si eu joc doar pe dezbracate :)), cred ca de asta am garderoba subtire 🙂 iau fetele astea si camasa de pe mine

  1. Eu am prieteni care fac cursuri de perfectionare si se aporpie de profesionalisti. E un mod de viata si un risc permanent. Mi-e imi place alegerea lor.

    1. Si castiga ceva? Adica nu intreb sa sa castige peste noapte averi, fiindca daca vrei un business din orice trebuie sa ai rabdare… la inceput ca castigi si putin

  2. ehehe. poker. mi-ai adus aminte de o perioada faina din viata mea, in care jucam poker cu vecinii mei. 5 lei tura:)) jajja

Leave a Reply

Your email address will not be published.