Bani

Plan de BIZnis

Publicul a raspuns, insa nu au fost atat de multi pe cat mi-as fi dorit. Multi poate nu isi doresc ca eu sa reusesc sa ma regasesc printre castigatorii campaniei pentru Revista Biz, organizata de Blogal Initiative.

Tin sa le multumesc celor care au incercat sa ma ajute, fiindca cu ajutorul lor mi-am format un raspuns, pentru intrebare.

Pentru ca revista tiparita sa nu moara si sa reziste vremurilor tulburi in care ne aflam si care poate vor urma este necesar un continut unic, atragator si folositor. Materialele ce vor fi publicate in revista ar trebui sa apara in mod exclusiv doar in revista, poate putin promovate pe platforma online pentru a starni interesul celor care ar putea sa o cumpere.
O alta abordare ar fi sa fie insotita de anumite materiale promotionale cum fac celelate, publicatii tiparite. Spre exemplu ar putea face discounturi la carti din nisa afaceri, joburi, motivatie, cariere de succes si altele.

Parerea mea este ca ar trebui sa se orienteze sa gaseasca o modalitate de a face un parteneriat cu Ministerul Invatamantului, si revista sa ajunga in mod gratuit sau la un pret redus pentru elevi si studenti care studiaza elemente de business(Ex: eu am facut educatie anteprenoriala si ar fi fost un suport foarte bun).
Concursurile pentru public, dau de obicei roade ar putea face o concurs in care tinerii sa depuna niste planuri de afaceri si cel mai bun plan sa fie sustinut financiar sau/si acordare gratuita de asistenta/consultanta din partea revistei.

Ca proiect general ar trebui sa se axeze foarte mult pe mediul online, unde cel putin in ultimii ani au debutat si activeaza nenumarati indivizi cu spirit anteprenorial. Asemeni campaniei de promovare prin intermediul blogosferei, ar trebui sa vizeze o colaborare pe termen lung si sa trateze parteneriate serioase de promovare, fiindca asta e viitorul!

Tagged

11 thoughts on “Plan de BIZnis

 1. Foarte buna ideea… daca putem ajuta cu ceva, bazati-va pe 3iulie 😀

  1. si tu crezi ca esti offtopic? Daca vreti sa supravietuiti ca bloggeri anului 2012 trebuie sa scrieti despre Revista Biz :D!

  1. Pai daca-mi scot creierul din “cutie” risc sa fac meningita… sau alte alea, prefer sa traiesc sanatos si sa-si frece altii mintile cu inovatii! Ai vreo idee… chiar ca tu esti cu reclamele…
   Apropo ce parere ai despre reclamele Biz… “out of shit”! dupa parerea mea cad in ridicol si in vulgar.
   http://www.youtube.com/watch?v=YMB38aCLtvk
   http://www.youtube.com/watch?v=5k5DClBCJIA
   sincer acum mi se par prea… naspa! Decat asa mai clasic, mai cuminte, mai decent mai corect!
   Sunt de parere ca ce e prea mult strica.
   Talent muzical n-am ca sa fac imnuri si alte alea.
   Daca vor ceva inedit, sa ofere “Free Hugs” pentru orice abonament incheiat! Sa vina niste bunaciuni la mine acasa si sa ma imbratiseze, “prieteneste”.

    1. Un business man e un om serios… chestiile cu iesitul din tipare nu prea prinde revista si nisa asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *