Bani

Paris. Franta. Economie

Dupa aceste atentate teoriste din capitala Frantei, cu atat mai putin m-as duce la Paris. Nu imi mai confera siguranta, ca turist.
Oare sunt singurul care gandeste astfel? Turismul banuiesc ca era o ramaura importanta a economiei tarii, capitala reusind sa capitalizeze o multime de atractii celebre in lume.
Eu as fi preferat si in trecut alte destinatii de vacanta decat Parisul, tocmai fiindca era la moda…o moda care probabil nu va disparea, dar teama, teama de a nu te simti in siguranta in timpul voiajului cred ca va constitui o bariera pentru stabilirea multor oameni de pe glob ca destinatie de vacanta/luna de miere orasul dragostei.

Teroristii au lovit in puncte nevralgice, se stie ca economia Europei gafaie…turismul era o sursa de atragere a banilor din alte merdiane geografice. Ramane de vazut cum vor gestiona francezii aceasta situatie.

Nu stau sa judec, sa condamn faptele in sine.

Tagged ,

4 thoughts on “Paris. Franta. Economie

  1. Si uite asa ni s-a luat gandul si de la problemele tarii noastre. 🙂 Tragic ce s-a intamplat dar mai trafica este aceasta mila, exagerata si ipocrita. Nu la modul general, evident!

    1. Ei iti dai seama ca nu putem sti cu adevarat ce a fost acolo, dar ca idee cred ca nu se mai gandesc oamenii daca aleg ca destinatie de vacanta PArisul :D, Franta. Pe latura tragica, se intampla zilnic rapiri de persoane, si schimburi de focuri prin america de sud, si alte zone de prin Africa.
      Prin ASIA traficul de carne vie e cel mai raspandit, dar sa nu uitam ca nici in Romania nu e mai prejos.

  2. Pato, pai chiar in zilele respective, cand au avut loc acele crime odioase, cand mie, aici in Romania, aproape ca imi era frica sa ies din casa, se anunta la tv ca oamenii continua sa mearga in Franta, ca nimeni nu si-a anulat zborul spre Paris. Aeroporturile erau pline de turisti care se grabeau catre Paris ca si cand nimic nu se intamplase…
    Vezi dara…

Leave a Reply

Your email address will not be published.