Bani

OMV-Petrom promotii

De cand am masina si sunt benzinar, statiile peco au ajuns aproape cea de-a doua casa. Nu consuma ea foarte mult dar nici cu aer nu functioneaza, asa ca trebuie sa dau saptamanal pe acolo.

Pun benzina doar de la OMV si sau Petrom, de cand am cumparat masina. Am prins pana acum vreo 3-4 promotii la cele doua benzinarii, iar ultimele doua chiar m-au interesat asa ca am adunat puncte cu un scop anume acela de a achizitiona un produs la reducere pe baza punctelor cumulate prin cheltuirea unor sume de bani in cadrul acestui grup din domeniul energetic.

Primii la care am fost interesat a fost la Rompetrol, care aveau niste produse E-Boda in promotie…am strans vreo 15 buline si nu aveam nevoie decat de vreo 10 pentru a cumpara ce-mi doream, ma duc la doua statii peco Petrom si mi-au zis ca n-au pe stock si nu stiu cand vor mai aduce, urma sa expire promotia asa ca m-am lasat pagubas, desi mi-au cerut datele de contact pentru o eventuala minune.
Au aparut si articole pe net cu chef de scandal, pentru faptul ca Petrom ar face promotii mincioanse, lansand promotii dar ei neavand defapt produse pe stoc pentru a le vinde in statiile lor.

A doua experienta a fost la OMV, am bagat 100 de euro in benzina in curs de doua saptamani, dar mi-am cumparat un acumulator extern aka banca de energie pentru telefon/tableta Noontec Polo 5600 mAh la pretul de 50 de ron.
Produsul vad ca a apartinut si in oferta Emag, dar nu-l mai au…eram curios ce pret il comercializau dar vad ca pe Amazon este comercializat la 46$ asta inseamnand de cel putin 3.5 ori mai scump am gasit la la 16-17 $, aproximativ 65 ron. Deci am facut o afacere buna cu OMV cumparand-ul.

Voi profitati de ofertele din benzinarii?

Tagged , , , , , ,

1 thought on “OMV-Petrom promotii

Leave a Reply

Your email address will not be published.