Bani

Marele report de la Loteria Romana inca nu s-a castigat

Ieri, 7 aprilie 2011, a fost extragere la 6 din 49 si se pare ca marele premiu s-a reportat din nou. Din moment ce nu se castiga el tot creste, asemeni aluatului care se lasa la dospit. Trebuie sa precizez totusi ca nu orice aluat ci acela framantat cu drojdie.
Gata m-am hotarat marele premiu va fi al meu asa ca am pus generatorul de numere al loteriei la treaba. Sa ii bat cu propriile arme, pare a fi cea mai mare umilinta.
Numerele care se vor extrage duminica sunt: (editat) . Sper sa am timpul necesar sa fac si eu biletul asta, fiindca mare mi-ar fi supararea sa ratez un premiu in valoare de 33 863 142 Ron echivalentul a 8,24 milioane de euro.
Ce as face cu banii daca i-as castiga cred ca i-as imparti in cate 500 de mii de euro si i-as depune la 12 banci diferite pentru a avea siguranta ca nu voi pierde toti banii si fireste voi trai foarte bine din dobanda…Daca sa zicem ca imi mai raman 6.15 milioane dupa ce sunt platite toate taxele 150 000 ii pastrez pentru uz personal un apartament, masina, renovarea apartamentului parintilor, excursii si alte cheltuieli. La sume asa mari gen 500 de mii de euro stiu ca poti sa iti negociezi dobanda la banca. Nu inteleg totusi de ce dobanda in lei este mai mare cu cateva procente decat cea in euro, dar cum banii ii voi primi in lei ii voi baga in lei fiindca dobanzile ajung la 7.5%, iar dupa o negociere pentru echivalentul a 500k de euro ar putea ajunge la 10%. Deci pe an ar veni in cel mai rau caz in euro 4.5% din 6 milioane in jur de 270 000 euro pe an, 22 500 de euro pe luna. Minim atat dar putand sa primesti si dublu.
Mai trebuie sa zic, ca ti-ai asigurat viata ta, a fiilor, nepotilor, stranepotilor si a altor 5 generatii?
Iti deschizi o afacere care sa nu coste mult dar care sa te pasioneze si sa te tina ocupat pentru a nu inebuni sau a te prosti…

25 thoughts on “Marele report de la Loteria Romana inca nu s-a castigat

  1. 1 la aproape 14 milioane mai exact:)) combinari de 49 luate cate 6 am facut asta prin clasa a 10… si daca castig?
   Poate de data asta am sansa=)).

 1. La Loto am jucat o singura data, la Loz in plic idem. Nu cred in d-astea dar daca tu speri sa castigi, bafta! poate nu dai o bere daca le iei cascavalul!

 2. n-am jucat niciodata si sper sa nu-o iau razna sa-o fac pe viitor. oricum am observat ca tot mereu se face report, chiar nu tin minte cand a castigat ultima data cineva marele premiu inca de la prima extragere.

 3. Daca vrei sa castigi premiul cel mare, atunci de ce ne-ai spus cifrele castigatoare ? Poate si altcineva o sa faca un bilet cu aceleasi numere, si atunci veti fi nevoiti sa impartiti suma.

 4. Numerele castigatoare sunt: 3, 9, 11, 32, 36, 39.
  Acestea sunt numerele magice de duminica de la loto 6/49. Cu ele castigi la sigur fie unul din premii fie experienta, oricum ar fi nu pierzi nimic, poate 5 lei, sau cat o mai costa un bilet.

 5. N-am mai jucat la Loto de vreo 10 ani. Sincer, pe vremea când jucam chiar uneori visam cu ochii deschişi la ce aş putea face dacă aş câştiga. Uite că mă bufneşte şi râsul când mă gândesc.

 6. o sa se castige de Pasti sau de Duminica Floriilor 🙂
  bafta pt cine joaca, eu nu finantez asemenea afaceri 🙂

  1. pai pana intr-un in posesia premiului n-am bani de hotel si alte astea…oricum am prieteni in Bucuresti asa ca nu-i bai doar ca auzisem de celebrele petreceri pe care le da ‘mnealui cu bloggerii si vroiam sa particip la una, chiar ca co-organizator

 7. Apropos de ultima fraza a articolului, daca as castiga la loto, mi-as deschide o agentie de turism. 😀 Problema e ca nu joc…

 8. sa vedeti faza m-am luat dupa Gyerko Szabolcs-Laszlo si am editat articolul, stergand numerele castigatoare din articol, fireste le-am salvat undeca doar ca nu mai am acces la acel folder pana duminica(dupa extragere).
  Din curiozitate a salvat cineva numerele sa le joaca? Daca da sa mi le dea si mie:))

  Ce situatiune… va dati seama ce se intampla daca chiar ies si eu nu am cum sa le joc ca nu le tin minte pe de rost?:((

 9. Prea curand nu se castiga…oricum io-s mai conspirativ asa, cred ca se masluiesc toate bilele alea, au magneti, unele-s mai usoare…pana mea. E ciudat 😐

  1. da si mie mi se pare ciudat ca nu se castiga tot anul si se castiga de Paste sau in jurul craciunului si a revelionului!

 10. mare porcarie loto asta. pentru mine e bun doar de gluma. mai rau e ca pentru unii inseamna speranta 🙁

 11. M-ai pierdut in calcule, bani si dobanzi, insa mi-a placut ultima fraza a articolului. Pacat ca multi nu iau asta in considerare… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.