Bani

Loteria Romana cea mai mare farsa

Stiti ca am mai scris un articol despre jucatul la loto acum cateva saptamani cand am pus un bilet si n-am castigat nimic. De norocul!
Asta ar zice multi dar eu cred altceva, nu cred ca sunt cinstite acele extrageri… Unu la mana fiindca ei au in baza de date toate biletele care s-au jucat pana in momentul extragerii. De ce nu se poate juca exact pana in momentul in care se face extragerea? Trebuie sa se opreasca aparatele cu cateva ore inainte, pentru a avea ei timpul necesar. Timp necesar pentru ce? Pentru trucarea extragerii?
In trecut stiu ca se castiga premiul cel mare destul de des. Iar tata mai castiga din cand in cand, asta pana in anii 2000. Apoi a inceput sa nu mai televizeze extragerea sau daca o faceau, transmiteau o inregistrare… nu transmiteau live. Perioadele in care nu se castiga marele premiu au inceput sa se lungeasca de la Craciun la Paste si tot mai lungi de la Paste la Craciun! Ce este asa de dubios e ca toti prietenii mei si nu numai ne asteptam ca marele premiu care se stransese acum, TREBUIA sa se castige ori de Florii ori de Paste. Pronosticul nostru al tuturor s-a implinit s-a castigat de Paste.

Sa fie oare doar Fortuna care a zambit norocosului castigator? Sa fie mana lui Dumnezeu? Dar ce treaba ar avea Dumnezeu cu loteria cand in lume se petrec atatea chestii groaznice.

Sa fie mana omului? Mie cel putin asa mi se pare, cel putin devine prea dubios si prea previzibil ce fac cei de la Loteria Romana… e prea mult noroc sa se castige marele premiu tocmai de Paste si de Craciun sau Revelion. Se spune ca la 6 din 49 sansa de castig ar fi de 1 la 14 milioane( cu aproximatie, ca nu ma apuc sa fac acum combinari de 49 luate cate 6) dar ca sa se castige in acele 2 zile doar  mi se pare ca sansa ar fi de 1 la 1 miliard.

Eu unul nu mai joc la Loteria Romana niciodata!

12 thoughts on “Loteria Romana cea mai mare farsa

 1. loteria e aranjata. pentru mine asta e clar. de-asta nu joc decat la pariuri sportive, pentru ca acolo nu tine nimeni cont de ce am pariat eu. chiar daca fac ei aranjamente, le fac sa castige ei, nu sa pierd eu.
  la loterie in schimb se cauta varianta care nu s-a pus pe niciun bilet pana ce se aduna o suma colosala astfel incat sa-i faca pe oameni sa joace. cand vezi acolo premiu de cateva milioane esti tentat sa joci, dar daca ar fi un premiu mititel de cateva sute de mii ar juca mai putini deci ar avea si incasari mai mici 🙂

 2. cred ca in ultima luna au avut incasari mai mari decat facea premiul asta(cred ca pe la 15 mil de euro minim)… si au suplimentat cu maxim 1 milion de euro

 3. Bine ca nu pariez la nimic. Nu pun bilete la loto, pariuri sportive sau cine stie ce. Pur si simplu nu ma atrag.

 4. Loteria Romana are specialistii ei…. de fapt cred ca toate marile loterii au.
  Se merge pe premiza ca inaintea zilelor mari(sarbatori) joaca foarte multi oameni, si logica este sa se si castige, ca de nu, cine ar mai juca?

  1. Asa este Loteria Romana are specialisti chiar foarte buni in acest domeniu , insa specialistii nu au nici o legatura cu magariile facute politic.Potul se da la ordin “politic” cind se solicita acest lucru. nu mai criticati adevaratii specialisti ca nu au nici o vina sigurii vinovati sunt porcii de politicieni si grecii ei minaresc rezultatul nu specialisti nu urna. Am zis

 5. Nu am jucat şi nu o să joc niciodată la Loto, nici la vreun un alt joc de noroc. Nu cred în aşa ceva.
  Normal că e ceva necurat la mijloc, odată ce se câştigă doar la marile sărbători…

 6. la cate magarii se fac si s-au facut in tara asta trebuie sa fii complet imbecil sa crezi ca loteria ( statului ) ar fi corecta .
  nu mai spun de numerele dubioase care ies si felul cu se fac extragerile .
  in curand o sa iasa 1,2,3,4,5,6 . Credeti ca o sa fie surprins cineva ?

  1. Cred ca daca o sa mai joc la loterie tocmai 1,2,3,4,5,6 fiindca nu stiu daca au iesit vreodata dar sansa este, nu-i asa?

 7. Acesta este biletul de plecare a lui Boc si Benea, doua lichele incompetente care au secatuit finantele tarii. Rusine ordinariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.