Bani

Leii din prima ediție “Imperiului leilor”, erau mai mult bănuți?

Văd că apare o nouă ediție din copia mai puțin drăguță a emisiunii “Arena Leilor”, care era difuzată în trecut, pe TVR 2.

Din cate am observat în primul sezon, pot trage o concluzie clara înafara turcului restul erau “penny stocks”, ar mai fi și băiatul cu City Grill-ul.

Cel puțin al treilea tip, cel care mai mult pozează decât investește bani, îl văd pe toate canalele de new media. În viziunea mea dacă ai timp de cursuri, chestii de genul, ori nu ai treabă cu activitatea (adică să faci banii care te lauzi că ar trebui să-i faci prin persoana de succes pe care pozezi că ai fi) înseamnă nu prea faci pe cât ai avea nevoie.

Observ că producătorii emisiuni au înțeles și ei cum stă treaba, adică faci show dar trebuie să bagi și bani…când vorbești să nu ți se răcească gura și ai vrea să investești 20k de euro sa ai 90% din afacere cu condiția că în doi ani sa îți aducă profit de 1 milion: “Vă rugăm coborâți la prima! Atenție stație cu peronul pe partea dreaptă”. De aceea au adus o parte din oamenii din emisiunea care a făcut totuși ceva istorie în România, în zona asta de business angel show.

De fete nu știu ce să zic. Una era prea femeia perfecta, mă rog poza…nu poți, cred eu sa te ții și de familie și de un business imens, eventual un imperiu, cu mai multe business-uri și să performezi.

Nu mă luați în seamă, îmi dau doar cu părerea, n-am avut un business în viața mea. Visez, apare mereu acel “dar”, care precede temerile.

Tagged , , , ,

5 thoughts on “Leii din prima ediție “Imperiului leilor”, erau mai mult bănuți?

 1. După opinia-mi proprie nu este vreo rețetă clară când vine vorba de succes.

  Și ai deja un busines, acest blog. E un copac care creste si la un moment-dat va da roade. Gen “nucul”, care da roade abia dupa sapte ani de la plantare. Dar sunt cele dintre cele mai scumpe in piata si nutritive.

  1. Nu zic nu, însă practic am blogul de peste 10 ani. Nu zic că nu a fost mișto când mă ocupam de el ca acum, poate chiar mai mult că mai făceam chestii: concursuri, campanii…acum nu aș mai lua din banii familiei pentru blog, cititori. În schimb dacă aș face ceva cu el aș reinvesti.

 2. Admiram emisiunea de pe TVR2. Mi se păreau foarte fascinanți acei oameni, Talpeș, Ghenea. Până m-am învârtit prin diverse cercuri și am văzut cât de sclifosiți sunt, cu aere de superioritate.

  1. Niste gunoaie arogante, securisti de mici … i’am cunoscut si eu, mi’a ajuns! 🙂

   In rest … pe PROsTV nu ma prea uit decat foarte, foarte rar, sunt aproape sigur ca dintr’o emisiune ok, au transformat’o in una de hipsteri … ca toate emisiunile lor dealtfel.

  2. E greu să fii om, până la capăt! Nu? Și reacția societății față de tine probabil te schimbă în timp

Leave a Reply

Your email address will not be published.