Bani

iPhone 5 si programul buy-back de la Orange

Se asteapta in curand lansarea, in Romania, a noului terminal GSM al celor de la Apple in Romania… iPhone 5.

Pretul unui iPhone 5 se anunta destul de piperat, daca la abonamente preturile vor varia de la 269 euro pana la 569 euro, in functie de valoarea abonamentului contractat. Pentru Romania unde salariul mediu nu cred ca depaseste 350 de euro pe luna, este o adevarata investitie achizitionarea unui iPhone 5 Apple.

Achizitionarea unui iPhone 5 la liber, poate constitui o adevarata piatra de hotar fiindca pretul smartphone-ului Apple ajunge si la de 4000 RON.

Preturile anuntate de Orange Romania pentru Iphone 5 sunt:

Cei de la Orange Romania au inteles ca romanii si-l doresc, insa nu prea au banii necesari asa ca vor implementa sistemul buy-back pentru iPhone-urile Apple, asigurand astfel un discount pentru upgrade-ul destul de costisitor.

Apple iPhone 3G 8GB – 20 euro
Apple iPhone 3G 16GB – 25 euro
Apple iPhone 3GS 8GB – 36 euro
Apple iPhone 3GS 16GB – 40 euro
Apple iPhone 3GS 36GB – 50 euro
Apple iPhone 4 8GB – 95 euro
Apple iPhone 4 16GB – 99 euro
Apple iPhone 4 32GB – 108 euro
Apple iPhone 4S 16GB – 153 euro
Apple iPhone 4S 32GB – 171 euro
Apple iPhone 4S 64GB – 200 euro

Un credit de nevoi personale Iphone 5 va rog!

Ma intreb daca bancile vor sesiza oportunitatea si vor acorda un pachet de “credite personale” dedicat noului model scos pe piata de cei de la Apple, iPhone 5. Ar fi momentul ca piata creditelor de consum sa-si revina in trimestrul III(zici ca-s Moise Guran, ma gandesc la micro si macro economie).

Tagged , ,

19 thoughts on “iPhone 5 si programul buy-back de la Orange

  1. Din cate stiu ei sunt primii care s-au gandit la asta…oricum asa se intampla mereu, trebuie sa iasa in castig cumva.

 1. Orange stie ce stie. Fanii Apple il vor lua oricat de piperat ar fi pretul. Asa fac si ei profit mai mare.
  Am vazut si mai si la Vodafone. La lansare,dadeau 4S cu X euro. Acum,ca a venit 5,ti-l ofera la un pret cu 10 euro mai mare decat la lansare. Reducere…cu minus :). Numai la ei vezi asa ceva.

   1. La ei totul e posibil.Doar trebuie sa salveze caii din Letea si sa faca parteneriat cu Trilulilu pt. un proiect nascut deja mort.
    PS: Scuze ca n-am mai trecut pe aici :).

    1. N-ai pentru ce sa te scuzi, treci cand poti, cand iti face placere sa citesti un articol… pato.ro nu e o obligatie! Sper sa fie o placere, eu sper acum nu stiu ce reprezinta pentru cititorii mei.

 2. Hm, eu nu sunt fan Apple. Dar as avea nevoie de un credit de nevoi personale, dar pentru un DSLR. 😛

  1. N-as putea sa-ti recomand o banca…pentru asta. Munceste, agoniseste, economiseste si cumpara cu bani cash! Asta ar fi sfatul meu :D, asa iesi cel mai ieftin!

 3. Nu cred ca vor fi probleme , sunt multi cocalari care si-l vor lua doar pentru ca e scump . 70% din cei care au iphone in Romania il folosesc doar pentru apelare si mesaje.

  1. eu as zice ca 95% dintre “cocalari” il folosesc doar ca accesoriu, fiindca si-au dat si banii de mancare pe el… sunt aia care au iphone si ii auzi “Auzi fratele meu, ai un minunt pe Y?” =))

   1. Nu pot sa te contrazic, insa de banii astia as cumpara altceva. Un telefon, poate la fel de bun si mult mai ieftin si inca ceva..
    Fa o comparatie de pret si ce vrei tu intre iPhone si Xperia S de la Sony.

    1. Am mai auzit cativa oameni laudand Xperia… eu credeam ca sony erickson a ramas in urma la fel in lupta dintre smartphone-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.