Bani

Investitii in viitorul apropiat

Stiu ca este criza, insa se spune ca cele mai bune investitii se fac pe timp de criza… sunt cele mai bine gandite si de ce nu chiar cele mai profitabile.

Eu nu prea mai am in ce sa investesc ca am de toate(sunt bogat- in probleme, mai nou) asa ca o sa investesc in voi! Publicul meu, care poate vrea sa-si achizitioneze un iPhone 4s, un laptop, o tableta, o camera foto DSLR, un televizor, sau poate un frigider.

Pot sa obtin cel putin un voucher cadou care poate fi folosit pentru cumparaturi pe eMAG, doar ca sunt putin conditionate aceste vouchere, dupa cum urmeaza:

Orice Card Cadou procurat astfel in timpul Campaniei Reteaua este valabil si se poate folosi pana la data de 31.01.2012, inclusiv.

Fiecare Card Cadou se poate folosi pentru efectuarea platii partiale a unei comenzi plasate online pe http://www.eMAG.ro. Cardul Cadou valabil pentru orice categorie de produse si nu se poate cumula cu alte carduri cadou identice sau similare.

Cardul cadou in valoare de 10 lei se poate folosi doar pentru o comanda de minim 299 lei (douasutenouazecisinoua lei).
Cardul cadou in valoare de 50 lei se poate folosi doar pentru o comanda de minim 1.499 lei (unamiepatrusutenouazecisinoua lei).
Cardul cadou in valoare de 100 lei se poate folosi doar pentru o comanda de minim 2.999 lei (douamiinouasutenouazecisinoua lei).

Lei adica Ron, nu lei aur sau mai stiu eu ce lei de la zoo va ganditi voi!

Eu am sa ofer aceste vouchere, in cazul in care voi putea obtine mai multe gratuit iar cei care au in plan sa achizitioneze in termen scurt, ca sa zic asa pana in ianuarie 2012, facand o comanda online trebuie sa imi spuna pe blog in comentariile acestui articol.

Ce pretentii am?
Daca se poate si stiu ca se poate sa folositi cand cumparati unul din linkurile de afiliere din acest articol sau un banner de pe paginile secundare ale blogului, fiindca voi castiga si eu 3% din valoarea comenzii dumneavoastra.
Practic voi aveti numai de castigat, fiindca acei 3% imi revin din profitul celor de la eMAG nu din buzunarul vostru si aveti si discountul care chiar daca nu este semnificativ la acele sume cred eu ca poate sa conteze!
Daca aveti blog si o sa-mi dati si un link chiar nu ma supar!

Tagged ,

16 thoughts on “Investitii in viitorul apropiat

 1. am dat deja un voucher de 50 de ron, unui amic care vrea sa isi cumpere un samsung galaxy s2
  Duminica cred ca pot sa mai generez un voucher de 50 de ron

 2. daca cei de la emag ar fii ok si pe partea de profitshare la fel cum sunt pe parte de vanzari as fii comandat si eu ceva , dar din pacate tu nu o sa te bucuri de acel comision per led

  1. si daca imi dau acel comision? Nu vrei sa incercam :)) cumpara tu in contul meu si ma anunti ce si cum ai cumparat! si eu iti zic daca imi apare comisionul

 3. pot folosi mai multe carduri pt o comanda sau un sg card pt o singura comanda? se poate folosi mai multe carduri de 10 lei la aceeasi comanda?

  1. Sunt carduri generate prin intermediul reteaua3? atunci… il poti folosi conform regulamentului “Cardul cadou in valoare de 50 lei se poate folosi doar pentru o comanda de minim 1.499 lei ”
   Nu pot fi cumulate valorile discounturilor!

   1. Vreau si eu un card cadou de 100 ron . Vreau sa cumpar de 3364ron , si iau prin profitshare al tau . Astept un mail de la tine pe roseawolf [at] gmail.com

 4. Am un card cadou de 68 de ron doar la acele categorii,cinel vrea,sal foloseasca!
  Bafta!
  Masini de spalat rufe
  Masini de spalat vase
  Cuptoare cu microunde
  Plite incorporabile
  Aparate frigorifice incorporabile
  Masini de spalat vase incorporabile
  Masini de spalat rufe incorporabile
  Espressoare incorporabile
  Laptop/notebook
  Televizoare

  Cardul Cadou poate fi folosit in perioada 15 – 23 septembrie 2012 si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou. Cardul Cadou nu poate fi utilizat pentru produsele aflate in alte promotii.

  Codul tau de Card Cadou este: 7732-4047-3712-9939

  Mai multe informatii despre cum poti folosi Cardurile Cadou eMAG gasesti

  1. multumesc frumos, sa vad poate conving pe mama sa luam un cuptor cu microunde cu el fiindca aveam in plan … sau poate-l foloseste vreun cititor.
   Multumesc frumos inca o data!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *