Bani

ING – probleme cu banca

Va spun problema pe scurt, acum cateva luni pe cardul meu a aparut din neant un sold negativ de cativa zeci de bani sau undeva sub doi lei. La un moment dat a acea datorie a disparut dar a disparut si din istoricul tranzactiilor, asta am aflat cand am fost la cea mai apropiata filiala ING, unde am vrut sa verific cum este posibil ca contul meu bancar sa aiba datorii cand nu am un card de credit.
Am fost trimis la plimbare…cum ca n-ar fi posibil si oricum nu mai aparea nimic cu care sa pot demonstra, asa ca de data asta revin cu probe!

De curand mi s-a mai intamplat aceeasi situatie:

Bomboana de pe coliva este ca am o dobanda negativa:

Tagged , ,

10 thoughts on “ING – probleme cu banca

  1. Si eu mai am cu minus atunci cand nu tin bani pe cont si vine taxa lunara de card, si in cazul asta se pune sold negativ.
    Vezi ca au nr de tel cu suport non stop, te ajuta oricand la orice ora cu toate informatiile. Am sunat intr-o sambata seara la 10 sa pun un card pe paypal.

  2. Vasile, în urma unei îndelungate experiențe cu băncile, nu pot să spun decât atât: cea mai serioasă este CEC !

  3. Si eu am avut astfel de probleme, am fost atras de ei pentru ca au spus ca nu platesc o anumita perioada diferite comisioante/taxe de administrare. Am trecut la Banca Transilvania, chiar daca platesc diferite sume pentru verificare sold, scoatere bani si altele.

  4. Asta nu este nimic…cunosc pe cineva caruia i s-au retras din cont aproximativ 500 de lei de catre banca fara un motiv anume ! Cand s-a dus acolo i-au inapoiat suma respectiva si si-au cerut scuze. Daca stam sa o luam pe alta parte,daca pagubitul ar fi avut foarte multi bani in cont ? ce erau 500 de lei ? nimic…asa ca banii ramaneau la banca 🙂 Mereu trebuie sa luati extras de cont,sa verificati luna de luna !!!

  5. cu ING nu am avut nici o problema chiar s-au comportat calumea cu mine , mi se retrasese din cont 800 ron de catre niste firme fantoma si am sunat la ing sa imi blocheze cardu mi s-a blocat imediat si mi-au trimis un formular sa il completez si dupa ce i l-am trimis inapoi semnat la 2 zile mi=au storsionat banii inapoi in cont

Leave a Reply

Your email address will not be published.