Bani

Sa facem o nebunie sa ne imbogatim!

Sincer n-as fi facut asta niciodata din diferite considerente, dar sa zicem ca gandim “out of the box” sau cu capul in nori…fiindca e un concept apreciat in ziua de azi.

De ce n-as fi facut asta?
Simplu, nu-mi place sa atrag asa mult atentia asupra mea(cu toate riscurile ce implica, nu stiu daca v-ati gandit vreodata ce implicatii ar avea).

Uitati care e ideea pe 28.07-2012 se implinesc 2 ani de cand am scris si publicat tot o data primul meu articol online si in cadrul acestui proiect “Blogul lui Pato”.

In ideea ca trebuie celebrata ziua blogului printr-o surpriza de ce n-ar castiga la loterie, Loteria Romana in care nu am incredere dar 5X5 Ron merita sa risc fiindca nu-mi va parea rau pentru ei.

Ideea mea suna asa:
Voi juca 5 bilete la 6 din 49.
Vor exista 5X5 “norocosi”, care vor putea sa imparta premiul cu mine in cazul unui castig.

Primii 25 cititori ai acestui articol, probabil cititorii fideli, daca vor dori ii rog sa publice un comentariu care sa contina un numar de la 1 la 49( un singur numar!). Singura regula este ca sa nu puna aceleasi numere decat cele publicate precedent si care ar putea sa constituie un bilet!(numarati si voi daca va incadrati pe un bilet care contine numarul pe care doriti sa-l puneti, daca gresiti nu ve-ti fi luat in calcul)

La fiecare dintre cele 5 bilete eu voi pune cate o cifra secreta pe care voi nu o veti afla, fiindca n-am de gand sa se stie daca se va nimeri sa castig premiul cel mare.

Ce aveti de castigat?
Cei care se afla pe biletul castigator vor castiga cate 10% din eventualul castig, insemnand ca mie imi raman 50%(eu vin cu ideea si invetistia financiara). Fireste ca daca vreunul din bilete va castiga premiul cel mare, nefacand public ultimul numar nu veti sti, dar vom imparti echivalentul castigului de la categoria precedenta si tot asa… Astea sunt conditiile si nu se pot discuta.

E o nebunie stiu… e prima si ultima data cand imi asum riscul asta, pare prea periculos sa fie public.

Later EDIT:
Primul bilet:30,12,3,7,21, x(numarul secret)
Al doilea bilet:13,33,20,17,8, y(numarul secret)
Al treilea bilet:5,14,24,28,13 , z( numarul secret)

Tagged , ,

19 thoughts on “Sa facem o nebunie sa ne imbogatim!

 1. Pato, nebunie nebunie dar daca da norocul peste tine si cum am citit acum cateva minute ca luna asta ii cu noroc sper sa impartim premiul cel mare.
  30.

 2. Fie. Numarul (cifra)3.
  Desi la Loto Ro ….
  Dar, cine stie, poate, poate ne imbogatim. Si apoi belele, caci deh!, bogatii sunt stresati.

 3. Știi că nu sunt pentru concursuri, dar îmi place ideea și particip. 13, eu zic că îmi poartă noroc !
  Dacă va fi să câștig ceva, donez câștigul meu, oricare ar fi el, celui mai tânăr dintre cei care participă cu un număr, fie el și organizatorul, dacă e cel mai tânăr ! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.