Bani

Google adsense ma fura cent cu cent

Va spuneam ca google a inceput sa aibe mari probleme… dar chiar probleme de adunare? Mie nu-mi convine sa fac munca voluntara pentru Google, chiar incep sa ma supar ca incepe sa ma fure pe toate caile… Nu-i de ajuns ca si asa m-am resemnat la gandul ca o sa scot vreodata banii din contul de google adsense, dar acum ma si fura la adunare.
Google Adsense considerat cel mai sigur si mai corect sistem de castigat pe net, se pare ca nu-i asa de corect.
Poate o sa ziceti ca un cent nu conteaza si ca fac tam-tam pentru nimic, dar pentru mine gestul conteaza!

Tagged ,

25 thoughts on “Google adsense ma fura cent cu cent

 1. Intre veniturile estimate si cele reale este de obicei o diferenta, caci unele clikuri pot fi anulate.

 2. Dacă vor să fie cei mai buni, atunci n-ar trebuie să facă aşa ceva.

  Eu am pus pe blogul de nişă AdCitrus, să văd cum se descurcă până îmi voi cumpăra un domeniu .ro / .com şi voi pune AdSense atunci.

 3. Astăzi aveam 5 euro şi 71 cenţi, iar peste câteva minute aveam 5 euro şi 60 cenţi…ciudat nu?

 4. scuze ca nu ti-am dat provocarea:(
  am lucrat mult in ultimul timp si nu am mai reusit sa intru pe net
  in caz ca mai esti in concurs, bafta! 😀

 5. Pai normal, uite si tu ce scrie sus, estimarea este o evaluare aproximativa. Anyway, cred ca google incearca prin toate mijloacele sa te determine sa renunti la adsense. 😀 😛

 6. cred ca dai prea multa importanta unor detalii..inteleg ca pentru tine gestul conteaza (desi personal n-as fi dat doi centi pe chestia asta), dar pe de alta parte.. daca era sa zicem ca scoti 1000 euro lunar din adsense, mai sesizati centul ala gresit? Sunt altii care scot mii şi zeci de mii de euro lunar cu adsense,şi lor li se întâmplă să nu mai apară centul fiidcă e vorba de aproximări, rotunjuri, nu de cifre absolute 🙂

  1. 🙂 daca centul ala era castigat de mine, nu furat! de ce sa mi se sustraga :)… chiar de faceam si 1000 de euro pe zi cu adsense.
   Tu daca muncesti si te intelegi la 15 euro.. si ala iti da 60 de lei nu mai zici nimic de ceilalti lei care ti-ar fi revenit in urma conversiei conform BNR, nu? Eu la faza asta imi ceream drepturile pana la ultimul ban…

 7. stii..problema e ca trebuie sa se adapteze..cum la noi toata lumea fura..si ei trebuie sa fure…

  so don’t be mad. :))

 8. Eu am testat adsense pana la primul euroi si apoi l-am lasat in pace. Castig mai bine din articole publicitare si participare la diverse concursuri.

  1. da, dar vreau sa tin locurile pentru banere ocupate cu ceva…! arata mai bine decat un blanc cu “put your advertise here! only 555 euro/mounth”

 9. Cum ţi se pot întâmpla numa’ ţie astea? Eu n-am avut nicio problemă cu el şi mai am puţin până voi fi plătită a doua oară 😡

  1. iauzi, la mine o sa fie prima data sau niciodata, cine stie daca o sa fie! Se supara astia pe mine si imi inchid contul.

 10. Eu nu am probleme de genu.Eu imi astept banii luna asta 😀 …dupa 2 luni de truda =))

 11. Eu am renuntat demult la ei. Niciodata nu am inteles cu veniturile pasive etc.

  1. eu mai am un drum lung pana sa scot banutii :D, asta daca voi reusi sa ii scot :).

 12. Am văzut și eu de multe ori faza asta. Mi s-a părut dubioasă, dar na, pentru un cent acolo nu moare nimeni.

  Pot să existe și explicații simple. Poate că ne afișează cu 2 zecimale când de fapt pot să lucreze cu 3. Asta cred că e cel mai probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.