Bani

Faci bani usor, pe naiba!

Despre ce este vorba?
Vorbesc despre platforma VivaSMS despre care am mai scris si pe care v-am prezentat-o in articolul: Cum sa castigi bani prin vivaSMS.

Am crezut in acest proiect, de la inceput si am sustinut ca platile or sa se faca in articolul: Banii de la VivaSMS

V-am tinut la curent cu ce s-a mai intamplat si v-am anuntat ca eu mi-am retras primii bani castigat prin VivaSMS: VivaSMS nu e teapa, chiar plateste!.

Luna asta au facut deja a doua transa de plati…pentru cei au castigat de pe urma bonusului de 10 eurocenti primit la inscrierea unui nou membru in echipa personala.
Va pot da exemplu un membru al echipei mele care a scos 150 de RON, din VivaSMS dupa ce a adunat peste 300 de useri in echipa lui VivaSMS. Puteti sa ii citi povestea aici, unde gasiti si dovada platii: În sfârșit am reușit să fac bani pe net

Multi nu vor sa auda fiindca zic ei, “se fac bani usor cu VivaSMS”, fireste ca nici eu nu cred in banii facuti usor… nu neaparat ca n-ar exista, dar cum vin asa se duc! Dar chestia asta e cat se poate de legala, iar va zic clar ca nu se fac bani usor deloc.
Am facut de la lansare in total 8.8 euro, asta implicand aproape 2 luni, daca voi credeti ca sunt multi bani…
Dar mi-am dat silinta, fiindca cred ca vor incepe si campaniile prin sms-uri, pe care le asteapta toata lumea.
Toti intreaba cand incep sa vina sms-urile in vivaSMS, eu sunt la fel de nerabdator ca toti ceilalti membri, insa cred ca ele vor veni si pentru asta incerc sa imi fac o echipa cat mai numeroasa pentru a beneficia cat mai mult.

Sunt acum peste 80000 de membri in vivaSMS si pe zi ce trece se aduna alte cateva mii, iar acum e momentul fiindca lumea deja a auzit despre vivaSMS…stie ca s-au facut plati si am speranta ca vor exista si campanii prin SMS pentru toata lumea, o data cu dezvoltarea platformei.
Este drept ca platforma s-a miscat mai greu, insa vad ca lucrul asta se intampla…au adus la zi partea tehinca a platformei, acum cred ca sunt functionale toate functiile prin user-home.
Ieri am aflat ca poti afla cati membri ai pe toate nivelele, pana acum fiind disponibile doar primele 2 nivele.
Lucrurile merg spre ce trebuie sa fie, incet dar sigur!

Iar cu partea ca nu e munca si banii vin usor, eu cred ca este un mit. Fiindca daca nu exista implicare, nu cred ca va castiga prea multi bani, incat sa zica cineva ca se castiga mult si usor din VivaSMS.

Daca credeti ca asa ceva se poate obtine usor, va invit sa va faceti cont: http://www.vivasms.ro/h/yY3B60wMDV si sa-mi demonstrati acest lucru!

Am in echipa directa 68 de membri din care:
38 au 0 membri inscrisi in propria lor echipa, insemnand peste 56%;
23 au intre 1 si 10 membri in propria lor echipa, insemnand peste 34%;
5 au peste 10 membri in propria lor echipa, insemnad peste 7%;
2 au peste 100 membri, ei fiind cei care au inteles cu adevarat ca VivaSMS poate fi considerata o afacere…dar tot ei sunt cei care au muncit cu adevarat. Cei doi reprezinta sub 3 % din total.

Ca sa intelegi ceva trebuie ori sa fii muncitor, ori sa ai noroc, insa pentru ambele posibilitati trebuie sa te implici!

Tagged , , , , , , ,

12 thoughts on “Faci bani usor, pe naiba!

    1. nu contest, dar fiecare are libertatea sa face ce vrea…unii se gandesc la prezent, altii la viitor.

 1. Din cate observ si tu muncesti serios de vreme ce ai adunat 68 de membri. Totusi, cam mult efort pentru 8.8 euro…
  Ar fi cazul sa se schimbe ceva. 😛

  Pato, de ce a intrat commentul meu la moderare?

  1. Pai eu astept faza in care or sa vina sms-uri, cand ar trebui sa castig mai bine probabil si mai constant :D.

   Nu inteleg de ce, dar eu ti l-am aprobat acum!

 2. Nu puteai și tu să-mi lași un amărât de link că sunt inclus în acele două persoane care au invitat peste 100 persoane, aproape 200, în curând 300, poate 500 sau de ce nu, 1000 până la finele anului? Dar ”oare” se merită? Da, am primit două plăți, dar totuși, se merită? Tu crezi că este ceva de viitor? Eu nu. Deci, de ce să mă ”zbat”? Să fac ce? Să fac doar ceva mărunt pentru că am ”invitat”, spre exemplu 1K persoane?

  1. Pai eu pot sa editez nu-i nici cea mai mica problema… dar vezi tu, nici macar tu n-ai folosit un link in semnatura :(, eu de unde sa stiu catre ce domeniu sa trimit cand tu esti asa nestatornic in online :D?

 3. Eu nu m-am implicat mai deloc si nu am facut decat cateva zeci de centi :)) Nu imi bat capul cu ei, e de munca daca vrei ceva banuti si nu se merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.