Bani

Cumparaturi pe site-uri chinezesti

Salut din nou prieteni dragi, puteti sa-mi recomandati si mie site-uri cu chinezarii?
Obiective:
-un suport pentru telefon, de parbriz, pentru momentele in care il voi folosi ca GPS.
-un cos pentru portbagaj, pentru ca extintorul meu nu se potriveste in locasul special, este mai “baban” putin si se balangane prin portbagaj la demaraje si la frane mai bruste.
-alte brizbrizuri functionale.

Mentionez ca nu eram fan, n-am cumparat niciodata dar mi se pare ca daca pot sa iau un produs la un pret mai mic merita sa astept 3 saptamani din moment ce nu frige. Saptamana trecuta o colega de munca a primit un poseta cumparata tot la fel de pe un site chinezesc.

Daca mai aveti sfaturi sau indicatii, stiu ca trebuie sa nu depaseasca 15 dolari sau 10 euro, ceva de genul ca apar apoi taxe vamale si sau tva. Acum inteleg ca mai merge sa declari valoarea lui mai mica chiar daca el este mai scump un pic.

7 thoughts on “Cumparaturi pe site-uri chinezesti

    1. As vrea sa incerc, dar nici nu stiu ca vad ca daca cauti gasesti lucruri la preturi mici si pe meleagurile noastre.

  1. In ultima vreme comand de pe ebay dar am comandat acum un an si ceva si de pe focalprice.com cateva ceasuri misto. Au o gramada de chestii misto.

    1. Ca bine zici, mi-a zis un coleg de munca sef de atelier ca trebuie sa fac o astfel de investiei… imi trebuie ceas de mana, pentru binele meu.

  2. Tomtop, Tinydeal, Everbuying sau Bangood sunt doar cateva pe care le-am folosit si de la care mi-au ajuns comenzile fara probleme. De pe eBay am avut surpriza fie sa n-ajunga fie sa ajunga cu intarziere foarte mare (2 luni)

Leave a Reply

Your email address will not be published.