Bani

Criza financiara din portofelul meu!

Mai nu stiu ce sa zic, nu cred ca m-a afectat prea mult criza financiara prin 2007… fiindca oricum nu prea aveam bani prin buzunare, n-aveam de ce sa ma plang.
Nici in ultimii ani, veniturile mele au crescut constant, dar o data cu veniturile au crescut si cheltuielile.

Aici apare iarasi teoria mea despre faptul daca as castiga o suma mare de bani nu mi-ar ajunge.
Ai multi bani ai si cheltuieli pe masura, daca n-ai iti faci!

Ei bine puteti observa evolutia finantelor mele din momentul din care a aparut masina in viata mea :D, la sfarsitul lui iulie…si au continuat si vacantele si alte alea cam in aceleasi perioade iunie-august.
Septembrie nu s-a terminat dar ma avant spre prapastie, pana la primul salariu. Glumesc, sub treaba cu “muntele” exista o baza solida “de experienta, calm si sange rece”.

10 thoughts on “Criza financiara din portofelul meu!

  1. Inca o sora de suferinta! Si eu ma avant spre prapastie. De fapt simt ca ma prabusesc. :)) Numar zilele, orele, minutele si secundele pana la salariul din octombrie. Mi se pare ca mai am o eternitate de asteptat.
    Cu cat ai mai multi bani cu atat vrei mai mult, cheltui mai mult. Prea multe atractii in jurul nostru!

    1. Inteleg, dar si fara ar fi complicat. Sa fac naveta cu altceva, ar fi tare naspa ar trebui sa schimb de 3 ori… avand in vedere ca ma trezesc la 5 si un sfert.
      Si vara vreo 2 luni va trebui sa ma trezesc cu o ora mai devreme, nu cred ca exista alternativa viabila. Ok costa, dar macar ne permitem cat de cat 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.