Bani

Comision zero la retragere de la un ATM al altei banci?

LATER EDIT: Ideea este ca mi-au luat comision 5 ron, la 120 retrasi…o fi mult, o fi putin, chestia e ca nu a fost debitata imediat cu dupa vreo 3 zile lucratoare! Am trait cu amagirea, ca e posibil.

Colaborez cu ING inca de la inceputuri.
Au inceput sa se duca la vale in ochii mei incetul cu incetul, ba cu dobanda, ba cu creditari neaprobate de catre mine.

Astazi s-a produs minunea…fireste ING m-au pus pe jar, trebuia sa fiu intr-un anume loc la o anumita ora iar eu sunt de regula punctual, in schimb imi trebuia si o suma de bani asa ca opresc la o banca ING, unde aveau 2 ATM-uri.
Unul era defect, celalat era defect si i se facea in acel moment si refill-ul. Iar angajatii G4AS sau cum naiba s-ar numi firma de transport valori in colaborare cu ING probabil se miscau ca in filmele cu prosti desi eram ceva clienti care asteptau “painea calda”.

M-am enervat fiindca nu mi-a zis ca in 10 min e gata operatiunea ci ca citez “s-ar putea sa mai dureze” dupa ce si-a prins urechile prin setarile automatului de “cafea”, parea un neprofesionist.

Suparat si cu dorinta de a nu intarzia am plecat sa-mi fac cumparaturile si sa-mi asigur capitalul de la un bancomat al altei banci… in zona mai erau:
Libra Bank” imi zic ca-s niste dubiosi…
Pireus Bank m-am gandit ca aia la ce criza au, ar fura la drumul mare…
Asa ca am apelat la a treia, care mi se pare mai profi Raiffaisen Bank ca sa-mi retrag doza de “has”.

Chestia e ca acum cateva minunte in homebank sa vad ce comision mi-au perceput…Stupoare am in cont aceeasi suma care trebuia sa o am daca retrageam la un ATM ING. Sunt placut surprins de colaborarea dintre cele doua banci.

Tagged

9 thoughts on “Comision zero la retragere de la un ATM al altei banci?

    1. Voi mai urmari si maine, azi s-a incheiat teoretic ziua bancara…si n-au disparut banuti din cont. E de bine!

  1. Teoretic daca primesti salariul la ei ai comision zero la retragere. Am aflat si eu asta dupa ce am avut o urgenta si am scos de unde am apucat. De aia trebuie citite contractele.

  2. se răresc ofertele cu interogare și extragere fără comision. Am card la BRD și ING, fără comision doar la BRD pentru că am ceva personalizat ce mă costă o mică avere în fiecare an. Deci niciun avantaj.

    1. Din nefericire miracolul nu dureaza prea mult, am fost taxat cu incredibila suma de 5 ron 😀 mwwwaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *