Bani

Colaborarile cu agentiile un fel de 6 din 49

Avand un blog, mai devreme sau mai tarziu se intampla sa intri in contact si cu “zeii online-ului romanesc”, acei pomi laudati la care fiecare se duce cu ce poate…unii cu sacul, altii cu ceasca de ceai sau cafea.

Este o experienta interesanta, sa lucrezi cu aceste entitati la fel de enigmatice ca dorintele unei femei. Sper ca nu v-am speriat, doar am incercat sa va fac curiosi.

Agentiile sunt considerate un fel de SF. GRAAL, de unde nu poate curge decat cu minuni…ei bine chiar asa este.
Depinde foarte mult de sansa dar eu n-am avut multe colaborari, nu am o experienta iesita din comun precum a altor bloggeri mai de traditie, totusi am avut cateva contacte ceea ce m-a facut sa scriu si acest articol.

Toti bloggerii viseaza la un contract sau o intelegere de orice fel cu o agentie, asta e cert, viseaza ca vor fi tratati in sfarsit cum se cade, asa cum aspiratiile lor cele mai inalte ar cere-o, ei bine in realitate poti sa ai parte de o seriozitate iesita din comun, de dialog intelegere respectarea termenelor. Poti in acelasi timp sa n-ai parte de un dialog interesant dar totusi sa fie respectate termenele si intelegerile contractuale, ceea ce nu reprezinta un impediment din punctul meu de vedere.
Mai este si timpul de colaborare “la sfantul asteapta”, adica totul e bine, dialogul e perfect dar respectarea intelegerii se taraganeaza…respectiv plata banilor se amana si tot se amana, ba ca specialistul contabil a pierdut banii la Campionatul Mondial ce tocmai a trecut, ba ca Zana maseluta nu si-a facut datoria, dar banii nu ajung la tine decat pe la Craciun dar totusi e bine ca ajung, fiindca va ziceam se intampla miracole si aveai nevoie de cadouri ca anul acesta n-ai prea fost cuminte chiar daca ti-ai facut treaba cam pe la Sf. Pasti.

Articole de genul au mai fost scrise, se vor mai scrie, nu voi arata cu degetul pe nimeni dar realitatea se intampla si se repeta din cand in cand!

Concluzia: Sa te pregatesti cu rabdare sa-ti savurezi ceasca de ceai alb. Ajuta la tensiune!

1 thought on “Colaborarile cu agentiile un fel de 6 din 49

Leave a Reply

Your email address will not be published.