Bani

Au apărut mai multe crypto monede pe Revolut

Dacă inițial puteam găsi pe Revolut Crypto Market doar: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin la scurt timp au apărut Ripple și Stellar.

Între timp au mai apărut vreo trei crypto monede: OMG Network, Tezos, EOS și 0x.

Astăzi am descoperit în platformă nu mai puțin de unsprezece (11) crypto monede noi: yarn.finance (având același ordin de mărime cu Bitcoin, chiar nu știam că există o monedă cu valoare peste 40k de dolari înafara de Bitcoin), Uniswap, UMA, The Graph, Synthetix, Orchid, Numerai, Loopring, Filecoin, Cardano, Bancor.

Piața de crypto se dezvoltă, momentan pare un balon cu aer despre care mulți se gândesc că se va mai dezumfla în timp, alții chiar că riscă să se spargă.

Rămâne de văzut în ce fel va evolua acest domeniu, oricum pare că ce a fost normal o dată pare că în viitorul apropiat nu va mai fi deci nu știu dacă va trebui să ne raportăm la ce cunoaștem ca să trăim mai bine în viitor.

Tagged

2 thoughts on “Au apărut mai multe crypto monede pe Revolut

    1. Mulțumesc Gabriel! Știu despre alternativele mai bune, am citit firește și articolele publicate de tine. Momentan testez piața, nu sunt pregătit să investesc in crypto datorită lipsei de capital și mai ales a volatilității prea mari. Firește, este mișto sa crească repede și mult, dar când va scădea la fel vor apărea și cei nemulțumiți 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.