advertise

Super ofertele eMag sunt jegoase!

eMag au început să aibă, nu de curând, niște practici comerciale atâta de înjositoare fiindcă le consider de-a dreptul jegoase!

50% reducere Stock Busters

Asta e ultima lor super promoție pentru fraieri!

Nu știu de ce nu fac reclama aia cu duhul din ștrumfii să sune astfel:

Vrei sa cumperi mai scump? eMag îți oferă prețul cel mai mare garantat!

Au fost vremuri când comerțul online era mai avantajos pentru clienții finali, și că preț. Dar nu consider că mai este, cel puțin nu cu eMag!

Au fost vremuri când cumpărăm produse de la eMag mai ieftin decât orice găseam în țară nou, ei bine sunt vreo 5-6 ani de când pe eMag găsești doar produse supraevaluate.

Nu mai zic de eMag Market unde este rupere! Tot ce găsești prin “Dragoane” la preturi și de 5-10 ori mai scump.

Este și asta o afacere, “drop shipping românesc”, promovezi produse ce se găsesc prin Dragoane la chinezi la X lei și le vinzi cu 5*X sau 10*X la fraieri pe eMag Market.

Dar ăsta e altă poveste. Revenim la eMag.

În viitor mă gândesc că voi avea nevoie de un motocultor și mă mai uit și eu așa de informare, intru pe eMag cu stock busterul mă-sii și văd super mega oferta, știam că genul ăsta de marca nu a avut niciodată prețuri așa mari ca cel tăiat de eMag.

Așa că caut pe google modelul și primul preț care apare este mai mic ca cel de la eMag…poate dacă aș mai aprofunda, as găsi și mai ieftin. Dar mă întreb astfel de practici jegoase la semnează cineva din pix? Omul ăla are vreun pic de conștiință? Este măcar om?

Dacă se întâmplă să citești tu cel de la eMag responsabil de găinarii din astea, ți se pare deontologic? Dacă vei ajunge la urgențe și îți spune medicul că îți taie și un rinichi, așa la promoție, când tu ajungi cu apendicită la spital. Cum ți se pare?

Tagged , , , , ,

10 thoughts on “Super ofertele eMag sunt jegoase!

 1. Pai de ce ai avea pretentia ca pe eMAG sa fie cel mai mic pret? Sunt alte costuri acolo. Altfel, e dinamica treaba. Daca la 7 dimineata eMAG anunta 2000 de lei pe un produs, la 11 dimineata vine evomag sau alt magazin si pune 1900 de lei pe acelasi produs. Treaba am observat-o, mai ales, in campanii.

  1. Păi nu așa au câștigat cota în piață! Cel mai mic preț ca cel mai mic preț, dar rahatul ăla? Preturi astronomice care nu au costat nici la lansare? Cum justifici?

   Și apoi de ce evomag poate și ei nu?

 2. Marketul chiar este durere. Cu mulți vânzãtori am avut probleme. Cu unii am pățit să pună comanda când am sunat direct la ei la firmă.
  Folosesc eMag pentru easybox și pentru fluxul de comandă pus la punct, click, click și ai cumpărat.

  Legat de prețuri, câteodată am luat din altă parte, tocmai pentru că reducerile lor erau niște aberații necontrolate. Dar ăsta e comerțul, nu?

  1. Acum de prețuri că preturi dar sa mănânci rahat cu polonicul și să zici că a costat peste 4000 de Ron un produs care în viața lui nu a sărit de 2500…mi se pare o jignire și ar putea lua un caracter de înșelător, poate chiar de jurisdicția ANPC-ului.

    1. Are baiatu’, doar ce le-am recondiționat… M-am pregătit pentru sezonul agricol 2021. Firește agricultură de subzistență a la Moșia lui Pato.

     Dar mă gândesc că n-ar fi rău să pot să ar singur, să frezez, dar și prășitul mecanizat este o chestie facilă care salvează timp. Nu zic că mă interesează pentru acum, dar urmăresc piața pentru viitor. Mă văd și la bătrânețe ocupându-ma de bucățica asta de pământ.

 3. Cum orice minune ține 3 zile la fel și magia Emag s-a evaporat ca duhul din lampă care îndeplinește dorințele masochiștilor de a cumpăra mai scump.
  Aia cu rinichiul la promoție e chiar bună :)) vezi să nu ți-o fure Bordea 🙂

  1. Dacă dă credit nu mă supăr :)).

   Dar este bullshit și îmi pierd timpul ca să văd cum își bat joc de noi foștii și pontentialii viitor clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.