advertise

Sunt mic, mic mic!

“… dar nu-i nimic, cand lumea-i a mea!” cel putin asa suna unele versuri din ultima piesa a celor de la Voltaj, pe care tocmai o ascult.
Si cand e vorba de mic si mare, lumea in general prefera mare! “Mai mult, mai mare!”

Dar cand vine vorba de preturi, nu cred ca “mare” este termenul cel mai atractiv!
Ci asa ca si in titilul articolului vrem un pret “mic, mic, mic”.

Astazi vin cu o recomandare, magazinul online GsmRoShop.ro, care zilele astea implineste o luna de la infiintare, a lansat o oferta foarte buna la 2 terminale GSM.
Este vorba de 2 smartphone-uri cu sistem de operare Android( SO-ul cel mai in tendinte as zice) care au printre cele mai mici preturi de pe piata:

Samsung Galaxy Mini 2 la 599 Ron
Bonus:
+ card de memorie microSD de 2GB
+ handsfree sau husa, la alegere

Galaxy Y Pro
la 459 Ron
Bonus:
+ card de memorie microSD de 2GB
+ handsfree sau husa, la alegere

Daca aveati in gand sa faceti o achizitie de telefon mobil, poate chiar smartphone aceasta este o ocazie! Unul dintre telefoane are touchscreen iar celalalt tastatura qwerty fizica, deci ar putea satisface orice gusturi aceasta oferta, care este valabila pana Duminica, in limita stocului disponibil!

Preturile sunt excelente, dupa cum se poate vedea si in urma unui research facut de mine pe o platforma de comparari de preturi:

PS – Colac peste pupaza astazi sunt sarbatoriti Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, iar pe aceasta cale le urez un calduros “La multi ani!” tuturor cititorilor care poarta aceste nume de sfinti sau derivate ale acestora.

GsmRoShop asigura transport gratuit in aceasta saptamana, pentru orice valoare comandata, clientilor a caror prenume este Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela sau derivatii ale acestora.

Tagged , ,

7 thoughts on “Sunt mic, mic mic!

  1. La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si din partea mea! Multa sanatate si fericire!
    Pato, tu ti-ai cumparat smartphone?

      1. Super! Sa-l stapanesti sanatos. Nu ne faci o prezentare pe blog sa-l cunoastem si noi mai bine? Sunt interesata, se apropie ziua mea. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.