advertise

Se lanseaza noul site EuroCars.ro

“EuroCars Rent A Car Romania va aduce la cunostinta faptul ca noul site Eurocars.ro a fost lansat.
Cu un design nou si original pentru domeniul inchirieri auto, prezentand oferte inedite, aici amintim de ofertele de tip Last minute care aduc reduceri de pana la 50% dar si sectiunea de Oferte speciale, atractive si pentru buzunarul fiecarui client.
Noul site se doreste a fi incununarea a aproape 10 ani de munca. In tot acest timp in care am acumulat experienta, am evoluat si odata cu noi, a crescut si increderea clientiilor, am reusit sa ne mentinem pe piata de rent-a-car din Romania la un standard care ne permite sa ne situam printre primele companii in alegerile potentialilor clienti.
Satisfactia noastra vine odata cu realizarea buna a serviciilor, astfel incat am initiat un program de Monitorizarea a Calitatii Serviciilor oferite, program care ne-a ajutat sa  intelegem nevoile si asteptarile clientilor nostri, iar acest proces continua in fiecare zi, reusind astfel sa mentinem nivelul de calitate al serviciilor.
Grija pentru client, adaptarea la nevoile clientilor nostrii, preturile corecte, sunt doar cateva din motivele pentru care va invitam sa accesati  site-ul nostru www.eurocars.ro  sau site-ul partener  www.inchirieri-de-masini.com.”
Ramona, EuroCars Romania
Tagged ,

2 thoughts on “Se lanseaza noul site EuroCars.ro

  1. Inceputul pare a fi promitator si ma refer in primul rand la impactul pe care l-am avut cand am intrat pe site-ul lor. O singura data am apelat la un asemenea serviciu si am fost cat se poate de multumit. Ma rog, se adreseaza in principal firmelor/persoanelor care vin din afara.

    1. Au si maserati in oferta, deci nu se joaca oamenii… au si masini care pot fi inchiriate normal, gen ne strangem o gasca si mergem intr-o excursie de 3 zile sa vedem ce mai este prin Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.