advertise

Rechizite scolare online

De luni am inteles ca incepe scoala, pentru unii reincepe…pentru bobocei poate reprezenta prima zi de scoala ori prima zi de liceu, momente importante in viata ar zice unii(de care sincer nu-mi mai amintesc, decat vag).

Chestia e ca romanii, gandesc mai incet si nu isi planifica “obligatiile” in timp…asa se face ca in ultimele zile se trezesc ca nu au ce le trebuie, in acest caz ca nu au rechizite scolare pentru copii lor, astfel ca in weekendul ce urmeaza ingroasa randul prin hypermarketuri, supermarketuri, magazine de papetarie si librarii( pe vremuri erau prin piete si depozite, eu asa prinsesem).

sursa: laredute.ro

Un elev are nevoie de multe chestii pentru scoala, incepand cu inoirea garderobei care-i cel mai important lucru pentru un tanar…sa stiti ca nici eu nu saream din schema, astfel incat aveam mereu ceva nou in prima zi de scoala(“traditii si obiceiuri” precum de revelion). Daca mergeti in prima zi de scoala la un liceu, veti vedea parada modei…purtand ultimele colectii La Redute(link afiliat Profitshare), atat printre fete cat si baieti.

Reintorcandu-ne pe linia de unde plecasem, la categoria strict pentru scoala un elev are nevoie de:
-ghiozdane/rucsacuri(link afiliat Profitshare)
-penar
-caiete
-stilouri
-pixuri
-creioane colorate
-carioci
-acuarele

Chestia buna e ca parintii din ziua de azi pot evita aglomeratia, cumparand rechizite scolare online din diferite magazine online ce comercializeaza produsele de mai sus plus si alte produse de papetarie.

Tagged ,

9 thoughts on “Rechizite scolare online

 1. Ideea cu rechizite școlare online e bună pentru cine are copii mici. Ăștia mai mari nu cred că mai au nevoie de rechizite (eu 4 ani la liceu m-am dus cu 4 caiete într-o sacoșă) 🙂

 2. Ma uitam si eu zilele trecute intr-o revista si abia atunci am realizat ce preturi mari au rechizitele cu adevarat. In mod normal, ca sa-mi iau tot ce am nevoie pentru inceput de an scola ma duce undeva la 1 milion, daca nu mai mult :)).

  1. Alex doar 1 milion? e bine, stai sa vezi in clasele 11-12 😀 cand o sa trebuiasca sa-ti cumperi singur manuale!

   ccYamasha

 3. Asta se intampla pe vremuri. Acum, cei care incep scoala, se impart in 2 categorii:
  1. Cei care n-au bani de recuzite scolare
  2. Cei care confunda recuzitele scolare cu: haine de firma, telefoane de ultima generatie si alte gadget-uri si eventual masini de lux (pentru cei de clasele 11-12)

  1. Ai dreptate :)), vreau si eu o masina 🙂 si trec anul 4 la facultate…dar nu-mi ia nimeni! :)) va trebui sa-mi iau singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *