advertise

Oferta de Paste

Fiind roman mi-am dat seama ca noi, ca natie fiind atat de “nefericiti” pe plan material investim masiv cam de doua, poate trei, ori pe an.
Imi amintesc ca mi-am luat primul telefon in perioada Pastelui, al doilea tot la fel…al treilea l-am arvunit toamna prin intermediul acestui blog, iar al 4-lea si actualul tot prin apropierea lunii mai. Anul asta pica Pastele pe 1 mai, iar eu cum sunt fericitul posesor al unui telefon mobil Nexus5, un adevarat smartphone proiectat de gigantul Google am decis sa dau un feedback pozitiv pentru ca si alti doritori de smart-phone sa-si poata achizitiona un telefon cel putin decent avand in vedere excelentul raport calitate-pret.

Imi cautam zilele trecute pentru masina ulei, stergatoare noi, si cum doream sa fac suma pentru a avea trasnsportul gratuit am gasit un telefon deosebit, la un pret imbatabil.

Oferta de precursoare celor de Paste arata cam asa:

Telefon mobil LG Nexus 5X 16GB, 4G, Alb —- 1400 RON

Eu ma bucur de un Nexus 5, tot la fel proiectat de Google si produs de LG, va spun cu mana pe inima ca sunt atasat de el.
Realizeaza fotografii de senzatie, filmeaza HD(decent), conectivitatea si update-urile sunt deosebite, soft android cu probabil cele mai putine BUG-uri…cred ca e tot ce si-ar putea dori un utilizator de android.


Selfie-ul este realizat cu camera frontala in conditii slabe de luminozitate… puteti sa trageti singuri concluziile. Telefonul meu este cu doua generatii mai vechi decat cel prezentat Nexus 5X.

Nu imi vand telefonul!

2 thoughts on “Oferta de Paste

  1. Filmeaza 2k, foarte tare! Cand o sa renunt la Samsungul si Vonino-ul meu s-ar putea sa optez pentru Nexus-ul asta misto. A doua poza m-a convins ca este mai mult decat bun pentru foto.

  2. Mi se par excelente pozele, tinand cont ca sunt facute cu un telefon. Fotografiile zgomotoase la lumina scazuta sut rezultatul reglarilor automate pe care le face camera, marind ISO la maxim pentru a mentine un timp de expunere rezonabil. Cu cat ISO e mai mare cu atat senzorul va consuma mai mult si imaginea va fi mai aspra sau chiar zgomotoasa.
    Mai nou si camerele de la telefoanele mai slabe pot avea performante frumusele, dar nu la nivelul asta. Personal am fost impresionat de capturile macro facute cu un Gsmart T4 facut de Gigabyte. O imagine, dar nu e cea mai buna captata, poate fi vazuta aici: http://www.pctablet.ro/telefon-gigabyte-gsmart-t4-specificatii-pret-review-pareri/.
    Din pacate, imaginile salvate nu au contururi foarte exacte ceea ce afecteaza mult calitatea. Cred ca e vorba de compresie, nu de senzor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.