advertise

Noul Hyundai Elantra arată wow!

Hyundai Elantra mașină care mi-aș cumpăra-o oricând!

Nu este însă în planul meu de investiții actual, nu avem încă casa noastră. Trecem peste acest aspect, fiindcă este irelevant publicului.

Modelul acesta de la Hyundai m-a cucerit de la modelul precedent. Oferă un design plăcut, în același timp și o echipare corectă la un preț competitiv. Spuneam că Elantra m-a cucerit de la vechiul model, care fie vorba între noi era și sensibil mai ieftin.

Îmi place motorizarea clasică, 1.6 benzină aspirat cu 123 căluți. Cred că este un Sedan destul de fâșneț. În același timp cred că prezintă o încredere sporită din punct de vedere al anduranței și fiabilității prin comparație cu acele “motorizări” de 1.0, al cărui fan mărturisesc că nu sunt.

Vă mărturisesc că aș fi mulțumit să pot să o conduc și doar câteva zile, gen testdrive. Sper că nu se supără bătrâna doamnă.

Tagged , , ,

11 thoughts on “Noul Hyundai Elantra arată wow!

 1. Toyota nu sunt bune? Într-adevăr arată f bine, dar când vine vorba de service și perioada de garanție cred că totuși Toyota este un concurent serios.

  1. Elantra ar fi cam pe segmentul de piață al Corollei de la Toyota (Auris e hatch). Corolla este cu vreo 5000 de euro mai scumpă pe modelul cel mai slab echipat.

 2. Și mie mi-a plăcut modelul anterior, mai ales ca și-au păstrat motorizarea de 1.6 aspirat benzină. Ca și calitate a interiorului este așa și așa, dar mai sus de logan.

  1. Având în vedere că sunt “utilizator” de CORSA C produsă în 2002, nu pot să cred că Dacia mai produce automobile fara AC în vremurile în care trăim. Chiar și la munte ajunge în lunile de vară la +30 de grade Celsius ( + 45 în carcasa de tablă).
   Iar la echipare nu o fi premium, dar cred că are tot ce poți folosi. Nu sunt fan piele, nu mă încântă nici cruise control, nici limitarea de viteză nici alte chestii. Nu știu cum este pe parte de service și piese, dar cred că are garanție destul de mare poate nu 5+2 ca la Kia că tot zicea Iulian de Toyota care are 5 ani parcă, dar nici 3 ca la Dacia.

   1. Cum face parte din grupul Hyundai-Kia, are echipari de baza decente. Anul trecut avuseseră o lichidare de stoc, modelul alb aspirat, echipare de bază cu 11k euro. Dacă o iei de nouă sau încă în garanție, merită.

    1. De modelul ăla am fost și eu atras, am înțeles că au lichidat rapid stocul (asta și datorită prețului destul de accesibil, și cred că merită banii prin comparație cu un Logan). Acum, firește mă refer că este o alegere corectă pentru o familie o familie cu venituri licite :)) care nu caută să stea cum BMW-ul dau passatul cu 300k km prin service-uri.

     1. Am inceput și n-am terminat ideea, au lichidat din cauză că motorul de pe ea nu ar fi fost chiar la standardele de noxe impuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.