advertise

La nevoie…

Acest articol este un advertorial scris pentru firma Romero.ro, in contul unei donatii pentru spitalul de bolnavi psihic din județul Galați.

De sarbatori sau dupa sarbatori se intampla ca dupa multele cadouri pe care le-am facut sau dupa o factura mai mare la intretinere, datorita caldurii, sa ramanem in pana de bani o perioada scurta de timp iar pentru a achita datoriile care nu asteapta multa lume apeleaza la un imprumut, cei mai norocosi o fac la rude sau prieteni. Zic norocosi fiindca este un imprumut fara alte costuri, fiindca nu-ti va lua mama bani va dori doar sa te ajute la fel si un prieten fiindca nu se stie cand o sa aiba nevoie sa-i intorci acest serviciu si fireste pentru prietenia ce ti-o poarta.
In alte cazuri exista credite de nevoie personale la banci, care necesita totusi o documentatie si nu este chiar instant, fiindca exista niste proceduri care dureaza in acordarea creditului.
Probleme se intampla asa ca trebuie sa existe si solutii de rezolvare a lor…
Pe altii cand au avut nevoie de bani i-am auzit ca au mers la amanet, ducand un bun si obtinand un imprumut in cateva minunte cu posibilitatea de a-si recupera bunul amanetat dupa plata imprumutului si a comisionului casei de amanet.
In ziua de astazi amanetul este o afacere transparenta, una legala intrand ca activitate sub juristictia legilor nationale si a organelor ce supervizeaza afacerile din Romania.

Mare atenție însă la casa de amanet pe care o alegeți. Este important să faceți o verificare în ceea ce privește firma, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. În principiu, este indicat să căutaţi recenzii ale persoanelor care au apelat la serviciile acestora şi date despre respectiva firmă pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.”

Personal n-am apelat niciodata la serviciile unei case de amanet, desi am mai auzit ca lumea isi cumpara bijuterii de la casele de amanet fiindca sunt mai ieftine decat in magazinele de bijuterii…

2 thoughts on “La nevoie…

    1. Asta nu e chiar un advertorial, adica banii au fost donati unui scop nobil…nu ca buzunarele mele n-ar avea nevoie de bani, dar sunt altii mai in nevoie.
      In privat putem discuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.