advertise

Hosting la reducere!

Se apropie Black Friday asa ca, BrainHost firma de hosting pe care pato.ro este hostat, care am mai recomandat-o si in alte dati, a scos la bataie niste pachete cu 50% reducere.

Black Brain Day

Cei care doresc să profite de ofertă, pot intra pe site-ul dedicat – http://blackbrain.brainhost.ro/ – unde îşi vor introduce adresa de e-mail în formularul dedicat. În urma înregistrării, va fi livrat un cod pe care clienţii îl vor putea utiliza doar cu ocazia Black Brain Day, pe data de 23 noiembrie 2012.

Oferta presupune o reducere de 50% la pachetele Silver, Gold şi Platinum achiziţionate pentru un an şi include trafic lunar nelimitat, IP dedicat precum şi spaţiu de stocare diferenţiat în funcţie de pachetul achiziţionat – 1 GB, 2GB sau 4GB. Aceste pachete vin cu un plus oferind posibilitatea inregistrarii gratuite (pe o perioada de 1 an) a unui domeniu cu una dintre extensiile: .ro, .com, .net, .org, .info şi .eu.

Tagged , ,

16 thoughts on “Hosting la reducere!

 1. Se pare ca Black Friday incepe sa-si faca mai bine simtita prezenta si pe la noi 😀

  1. eu din pacate am platit pretul intreg :-p, dar nu-mi pare rau fiindca serviicile sunt dupa cum ati putut observa bune!

 2. Super oferta! In ultimul timp am vazut ca tot mai multi bloggeri renunta la domeniu si se intorc pe platformele gratuite wordpress sau blogger. Deh, e criza si se pare ca nu se mai termina.

 3. Bucur, este o oferta de nerefuzat intradevar, iar pato poate confirma calitatea serviciilor oferite 🙂

  Nice, mi-e greu sa cred ca cei care renunta la domeniu si gazduire nu isi pot permite 10-15 euro/anual pentru a si le mentine. Respectivii probabil nu vad sensul sa plateasca in continuare pentru ceva din care nu scot bani.

  1. Pot sa confirm si sper sa ramana asa! Sau de ce nu sa fie si mai bine pe viitor :D, fiindca toti trebuie sa progresam!

 4. Si eu am de la ei pe blog si pentru un alt proiect, dar pachetul blogger brain, reducerea asta e este foarte ok si cred ca pe 23 o sa-mi iau si eu pachetul silver, la un calcul simplu, am domeniu .ro care-i 12euro la ei, si 11.46 euro hosting pe un an, dar pe acelasi pachet mai pot adauga inca 4 domenii, win-win…Eu am 11 luni de cand folosesc Brain, doar intr-o zi au fost probleme, se incarca destul de greu, dupa nu au mai fost probleme…

 5. Ma bucur ca tot mai multe site-uri isi ofera produsele sau serviciile mai ieftine cu ocazia Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.