advertise

De ce as apela la serviciul rent a car?

Cand este serviciul de  EuroCars.ro  folositor?
Fiind angajat la o firma pe o functie importanta, ai sansa sa pleci in delegatie de la 2-3 zile pana la o luna. Atunci firma trebuie sa-ti asigure o masina de serviciu. Apeleaza in acest caz la serviciile unei firme rent a car poate chiar de pe aeroport. Aceste servicii sunt prezente in toate aeroporturile din lume, chiar si cele romanesti. Acesta ar fi cazul cel mai uzual dupa parerea mea.

Un al doilea caz ar putea fi reprezentat de necesitatea urgenta a unui tip de masina. Aveti nevoie de o masina de teren pentru o saptamana, sa mergeti in concediu la munte impreuna cu familia sau aveti nevoie de o masina mare care sa poate sa transporte o remorca cu salupa dumneavoastra din Bucuresti pana in Delta, pentru o partida de pescuit si aveti masina personala in service.

Cazuri pot exista o sumedenie. Eu, personal, n-am masina si cred ca as apela la astfel de servicii sa merg impreuna cu familia intr-o excursie prin tara.

maserati

Mai poti sa inchiriezi o masina, daca esti “meltean”, sa:
– o furi;
– sa ari pamantul cu ea daca e vorba de un Range Rover Sport HSE8 (sa vada vecinii ca iti permiti);
– sa testezi daca functioneaza cu apa in loc de carburant;
– sa participi cu ea la o cursa ilegala (daca e una precum Maserati-ul de mai sus, care se afla in oferta celor de la EuroCars.ro).

Daca ajungeti in capitala si aveti nevoie de o masina, cel mai probabil e ca o sa dati un search pe google “EuroCars Bucuresti” sau o sa apelati la EuroCars.ro, serviciu care va pune la dispozitie o gama larga de automobile din care sa alegeti. Puteti inchiria chiar si masini cu sofer.

Tagged

3 thoughts on “De ce as apela la serviciul rent a car?

  1. Rent a Whoe nu e? O primesti ca noua, iti faci treaba( ari cu ea) si o mai duci si inapoi( perfect, sa nu te legi la cap cu asa ceva):
    – Mda, e buna, e ok, putin julita in genunchi! :))

  2. Serviciul rent a car este foarte util pentru oamenii de afaceri sau oamenii care nu au nevoie de o masina decat in concediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.