advertise

Citește și poate vei economisi 100 de Ron

Caut de ceva vreme un uscător de salată, văzusem pe la chinezi pe AliExpress (btw zilele astea m-au anunțat că mi-au intrat semănătorile în țară). Problema a fost că prețul nu compensa plata transportului, așa că nu am mers mai departe cu o comandă și am mai așteptat. Tot găseam cu prețuri în jurul valorii de 45 de Ron.

Nu m-am grăbit.

Acum ceva timp am fost întâmplător la Metro, 2 săptămâni în urmă și am văzut o gamă variată de centrifuge de salată și verdețuri. Prețul mediu 20 de Ron, așa am și luat ceva undeva la 19 Ron și ceva.

De ce scriu acest articol vă întrebați?

Nu-mi vine să cred că cineva ar fi dispus să plătească pentru așa ceva peste 100 de Ron, poate și cu transport extra dar n-am verificat.

Acționarea la a mea nu este cu buton e cu o mică manivelă, care acționează un sistem gen roti dințate (cred) fiindcă maximizează rotația, așa că funcționează super ușor.

Aceeași capacitate o are și scula mea, 4.7 litri. Deci Metro!

2 thoughts on “Citește și poate vei economisi 100 de Ron

  1. Exercitiu de imaginatie !
    Mamaia, de 70 ani, nu are timp sa mearga la Metro. Ea ajunge 1-2 ori pe saptamana la piata, in schimb cand de cand se trezeste (6-7 dimineata) si pana merge la somn, televizorul functioneaza permanent, pe posturi unde teleshopping-ul ruleaza reclame destul de des. Cand realitatea ta se rezuma doar la ce urmaresti la televizor atunci ajungi sa cumperi produse de genul.

    Concluzia:
    Marketing-ul este cheia succesului. Aplicat corespunzator poate aduce profituri uriase!

    1. Ai mare dreptate, înțeleg dar când ai venituri limitate ar trebui să limitezi cheltuielile și mai ales să faci o minimă “cercetare de piață” când achiziționezi ceva care valoareaza la +10% din veniturile tale lunare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.