advertise

Brandul MANIER cadoul potrivit!

Nu a trecut multă vreme de când v-am expus aici, pe blog, brandul MANIER. Astăzi revin cu mai multe detalii privind relația mea și a familiei cu produsele brandului.

De câteva luni avem trei produse de care ne bucurăm: o umbrelă, un rucsac din piele de damă și o curea din piele pentru bărbatul casei!

Din cele trei produse, în perioada dificilă cu care ne confruntăm, cel mai des utilizat este rucsacul din piele al soției. Ea îl folosește când ieșim cu copilul prin parc și chiar este practic, acomodând în interiorul lui strictul necesar. Minimul necesar, deoarece strictul necesar în viziunea unei mămici nu are limite, cel puțin eu asta am remarcat de când sunt părinte. Umbrela nu am reușit să o utilizăm în condiții propice fiindcă nu am ieșit afară pe ploaie fiind condiționați de bebeluș.

De menționat că toate produsele pe care le avem de la brandul MANIER, au ca țară de proveniență Italia. Este cunoscut faptul că italienii sunt denumiți în prelucrarea pieilor naturale. Fie că vorbim despre celebra industrie a pantofilor din piele, că este vorba despre o curea ca cea pe care o am eu de la MANIER, rucsacul din piele al nevestei sau o geantă piele pentru bărbați despre care am povestit în articolul precedent. Chiar și umbrela este importată din Italia, și chiar dacă nu conține inserții din piele vă asigur că nu se compară nici cu ceva chinezesc, să zicem din categoria premium.

Am înțeles până acum, împreună cred, că MANIER comercializează produse de calitate, calitate certificată prin inscripția Made in Italy.

Am înțeles până la vârsta asta, aproape 30 de ani, că este greu să faci cadouri potrivite, dar când totuși faci, recomandarea mea este ca acele cadouri să fie de calitate. Este posibil să nu nimerești întocmai gusturile, preferințele persoanei căreia vrei să îi faci cadoul mai ales dacă nu o cunoști foarte bine. Există șansa să dai rateuri și la persoane pe care le cunoști de o viață, se mai pot adapta și ele tendințelor care sunt mereu în schimbare, însă nu ai cum să greșești cu un cadou de calitate.

Când primești un cadou de calitate, chiar dacă să zicem nu îi găsești întrebuințare imediată sau directă, vei aprecia cadoul în sine. Vei aprecia gestul și efortul celui de la care ai primit un cadou de calitate. Te vei bucura de el tu sau cei apropiați sufletului tău, indirect dar implicit și tu.

Ce cadouri poți face unui bărbat, dar unei femei?

Produsele din piele naturală sunt în general apreciate de majoritatea oamenilor, fiindcă inspiră calitate, de ce nu lux, bună stare dar și fiindcă au viață lungă, sunt rezistente in utilizare. Dacă ar fi automobile, produsele din piele am zice că sunt fiabile!

Iar aici gama de produse este variată atât ca preț, putând alege din diverse categorii: un portofel/portmoneu, o curea, o geantă din piele pentru bărbați, s.a.

În mediile profesionale acestea sunt cadourile cele mai utilizate. Se evită în general băuturile alcoolice, chiar dacă mai sunt întâlnite, ele fiind interzise de codurile de conduită internă din companii. Cu un articol din piele naturală, în cazul unui bărbat mergi la sigur când îl oferi drept cadou. Firește, astea sunt cadouri pragmatice. Firile mai artistice vor căuta să facă cadouri care de obicei ies din tiparele clasice și la rândul lor vor aprecia astfel de cadouri, ca să dau un exemplu dar să rămân tot în zona de discuție actuală: un tablou realizat din piele naturală tip 3-D sau în relief.

Cred că aici, în zona profesională în mod sigur variază prețul cadoului. Depinzând în mod clar de statutul pe care îl are cel care primește cadoul MANIER și cel care îl oferă. În general cadourile între colegi cu funcție de execuție putând fi și un portofel din piele alături de o sticlă de ceva bun. Pe funcțiile de conducere, de la project manager în sus, gențile din piele pentru bărbați sunt niște cadouri reușite și recomandate, ținând cont că ei au și întâlniri cu clienții și imaginea lor reflectă în mod direct și imaginea companiei în fața clienților. Deseori persoanele din conducerea unei companii, au un rol direct și determinat în semnarea unor contracte, înțelegeri, reprezentarea companie în fața instituțiilor statului, lucru care îi face prin natura funcției să poarte documente, acte, cataloage și broșuri de prezentare, draft-uri de contract, etc., lucruri care își găsesc în mod profesionist loc într-o servietă din piele. O astfel de imagine, inspirând interlocutorilor o idee de respect, încredere, apreciere față de cultura muncii superioare față de alte posibile afișări.

Eu sunt genul de persoană pragmatică, în sensul în care îmi place să ofer și să primesc cadouri care au o utilizare practică. Pe manier.ro găsim o mulțime de astfel de cadouri pe care eu le apreciez.

Firește că în mod clasic și în cazul doamnelor poate fi folosită aceeași idee, oferta MANIER fiind chiar o idee mai generoasă pentru sexul frumos, lucru pentru care sunt invidios!

Când poți face un cadou?

De cele mai multe ori cadourile sunt făcute în zile cu diverse semnificații, cum sunt printre altele: ziua de naștere, zile onomastice, o promovare, o reușită profesională, la pensionare, la nașterea unui copil, la căsătorie, etc. Firește că în condițiile prezentate, cadourile se vor adapta și în funcție de evenimentul celebrat. Totuși lucrurile nu sunt extrem de rigide fiindcă, dacă este creat contextul cadoului și este însoțit de un mesaj drăguț, de ce nu hazliu, puteți liniștiți să faceți orice cadou de pe Manier.ro. Singura problemă, în acest caz, îi revine celui care trebuie să se ocupe de felicitare să găsească cuvintele oportune și mesajul, încât să ridice valoarea cadoului!

Între colegi, adică în mediul profesional, de obicei se respectă această regulă, de cauzalitate să-i spunem. Nu va primi nimeni un cadou, din partea colectivului, fără să existe un context. Poate am uitat doar să amintesc de “Secret Santa”, care a fost adoptat în ultimii ani și prin multinaționalele din România, de la intrarea lor pe piața muncii mai exact.

În schimb, în familie nu ar trebui să existe condiționări pentru a oferi un cadou. Putem face cadouri din simplul fapt că simțim și ne gândim la sufletul de lângă noi!

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.