advertise

aBeauty Galati

Deja am intrat in ultima suta de metri a sarbatorilor de iarna, fiecare isi doreste sa arate bine in cele mai importante zile din an… fie ca participa la petrecerea de sfarsit de an, organizata de firma, ori merge la un restaurant pentru a sarbatori Revelionul, sau doar vrea sa se simta bine in pielea sa.

Acum galatenii, cat si brailenii, au un loc unde se pot rasfata si isi pot recapata frumusetea naturala stearsa prin procesul de imbatranire, stres, oboseala si factorii externi ce actioneaza la nivelul dermului in orase (praf, noxe,etc).  Pentru asta le  recomand tratamente faciale, din oferta aBeauty

aBeauty reprezinta probabil cel mai important centru in materie infrumusetare non invaziva(adica fara folosirea bisturiului) din Regiunea Galati – Braila, spun asta fiindca am fost acolo si am vazut aparatura de care dispune, amenajarea si conditiile oferite.
Inca de la intrare iti poti da seama ca este un mediu primitor care se respecta si isi respecta clientii deopotriva, avand o sala de asteptare interesant amenajata, o receptie(nu cred ca gasesti peste tot asa ceva, cel putin in Galati sau Braila), saloanele sunt dotate pentru un/o singur/a client/a, precizez asta fiindca aBeauty nu se adreseaza exclusiv sexului frumos, ba chiar am inteles ca incearca sa educe si clientela barbateasca, care se pare ca este destul de interesata de ce are sa ofere aBeauty clinique Galati.

Centrul aBeauty clinique Galati are in dotare aparatura de ultima generatie de la cei mai importanti si renumiti furnizori de tehnica, produse si servicii in industria estetica mondiala: Intraceuticals, Yperion VelaSmooth Pro, Syneron Or-Light, investitia totala insumand aproximativ 100000 de euro.

De ce scriu despre ea?
Fiindca eu cred ca este un cadou potrivit, mai ales ca in perioada rece sunt recomandate in general diverse tratamente de infrumusetare, dar si fiindca oamenii simpli din Galati si Braila pot beneficia de servicii similare celor pe care le primesc vedetele de la Hollywood: Victoria Beckham, Eva Longoria, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Katy Perry, Miranda Kerr (Victoria Secrets Model), Fergie.
Vedetele locale care arata foarte bine precum Simona Patruleasa, fac si ele uz de aceste servicii de top.

Clinica de infrumusetare non invaziva aBeauty este usor de gasit, ea aflandu-se pe Strada Brailei, vis-a-vis de Treistar(putin mai la vale de “Banci”). Pentru informaţii suplimentare şi programari sunati la +40 (748) 884 160 sau trimiteţi un email la Galati[@]aBeauty[.]ro.

Fotografiile sunt preluate de pe pagina de facebook aBeauty, asta fiindca aparatul meu nu exceleaza pe inserat si la interior(cred ca e proiectat pentru vacante).

Tagged ,

5 thoughts on “aBeauty Galati

  1. Dincolo, unde? Nu cred ca mai are cineva in zona aparatura similara. Nu stiu preturile concurentei insa e drept ca nu se adreseaza chiar oricui… insa un rasfat o data pe an cred ca e accesibil si pentru oamenii simpli.

   1. nicaieri altundeva, faceam doar referire la reclama aceea tv, gandindu-ma la expresiile de pe fetele multor romani cand vad o clinica in genul acesta:)

 1. Eu zic ca, oricat ai fi de tanara, de fresh si de frumoasa, o vizita la o astfel de clinica, intr-o zi dinaintea noptii dintre ani, nu strica. Bine, nu ma refer aici la pustoaice de 16 ani, ci la tinere de la 25 de ani in sus. 🙂 Un rasfat o data pe an se impune. 😀

  1. Am inteles ca au tratamente cu efecte destul de vizibile, pentru luminarea fetei…sincer n-am vazut efectele insa poate o sa am sansa chiar si eu sunt curios sa obeserv diferenta.

   Si e dragut ca s-au gandit sa aduca aproape si de oamenii simpli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.