Bani

Admin contra cost!

Serverul Iq.CsRedDevil.CoM ofera admin pentru incredibila suma de 1 euro/Vodafone. Pentru detalii contactati un id de messenger.

< am blurat id-ul, sper ca nu o sa-l folositi pe asta>

Adica?! Cum vine asta, eu iti ofer serviciile mele contra cost? Tu te folosesti de serviciile mele si eu te platesc fiindca esti asa bun cu mine? Citatul de mai sus l-am primit pe messenger probabil in urma unui mass(sigur). Mi-am zis ca trebuie sa vedeti si voi ce afaceri se mai practica prin mediul online…
Cine ar plati pe cineva sa isi ofere serviciile? Sa fim seriosi.
Sa acepti oferta asta inseamna sa fii “slab pregatit” ca sa nu zic prost cu diploma in “prostie in stare agravanta”!
Cine imi da 10 lei sa-l las sa-mi duca gunoiul?
Cine imi da 35 de ron sa-l las sa-mi spele rufele?
Cine imi da 100 de ron sa-l las sa imi bata covoarele de o data pe luna, timp de 5 luni de zile?

Update- Se pare ca au avut succes!

Dupa massul anterior foarte DAR FOARTE multi admini au dat add id ului de mess pentru a putea achizitiona un admin pe IQ.CsRedDevil.CoM si din pacate baza de date a serverului s a facut full .Din aceasta cauza toate celelalte cereri pentru admin au fost respinse. Boldy va cere scuze!

Tagged , , , , ,

24 thoughts on “Admin contra cost!

 1. Fiecare isi face reclama cum stie si cum poate. Astia sunt mici. Dar daca privim putin mai adanc in jurul nostru, observam ca ne luam tepe de sute de ori mai mari.

  1. de ce nu gasesc si eu peste un “tepar” din asta, care sa-mi puna pe masa 75000 de euro pentru pato.ro:)) hahaha ce-mi mai place sa le fac concurenta alora de la Bursa!

 2. Nu sunt bun la afaceri de acest gen. 1Euro? Daca era ceva cu mai multe zerouri…… plus ca nu am inteles care e faza, cine e clientul si cine e vanzatorul, ce se vinde si de ce….

  1. nenea cauta Admini( adica cineva care sa-i administreze pe server jucatorii, ca banuiesc ca e vorba de cs) si tot acestia care trebuie sa munceasca intr-un fel trebuie sa vina cu banii de acasa! cel putin asa inteleg eu… Tu muncesti pentru mine si ma si platesti! Intelegi?

  2. Nenea derscanu ai pene pe spate si 90 de ani si vrei sa sti ce afacere e un euro nu se vinde vile aici nici femei e vb de cs…

 3. Eşti pregătit pentru o explicaţie şi o concluzie extrem de detaliată şi amănunţită cu privire la acest tip de aface?

  Iată: CE PORCĂRIE!

 4. Tipul a vrut sa zica altceva. Limba romana este curva si are multe intelesuri:P

  1. adica eu n-am inteles bine el defapt incearca sa ii plateasca dar daca pica de fraieri nu zice nu!

 5. Asa e la CS… dai bani ca sa fii admin…Adminul e un fel de mic dumnezeu pe server si daca esti pasionat de treaba asta e o chestie.

  1. trebuie sa-mi fac un server de cs exclusivist dau admine cu 10 euro/luna… N-ai admin nu joci!:))

 6. am ajuns sa dam bani ca sa ne pierdem timpu’ stand,cand am putea face multe altele.Asta e…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.