ship

Videoclip cu lansarea navei Platform Supply Vessel

De ceva vreme sunt abonat la canalul celor de la Damen si observ ca Santierul naval Damen Romania, din Galati, a uploadat un videoclip cu lansarea navei tip PSV (Platform Supply Vessel):

O lansare reusita, dupa parerea mea!

Clipul este un montaj ce contine filmarea lansarii navei din mai multe unghiuri.
1. din prova navei (pana la secunda 30)
2. din pupa navei-babord (din secunda 30 a clipului)
E foarte frumos ca incearca sa transmita lumii din ceea ce realizeaza si ca sunt foarte deschisi fata de public, in comparatie cu celelalte santiere navale din tara. Spre exemplu sunt brailean si nu am avut ocazia sa calc macar in Santierul Naval din Braila, dar sa mai asist si la o lansare…

Felicitari celor de la Damen Galati pentru reusita dar si pentru implicarea in social media, prin canalul de pe youtube, “Damen Shipyards”. Trebuie amintit ca au si pagina de facebook!

Tagged , , , , , , , , , ,

13 thoughts on “Videoclip cu lansarea navei Platform Supply Vessel

 1. super! desi habar n-am ce inseamna nava PSV:D nu cunosc nimic din aceasta sfera a ingineriei navale, insa imi plac navele! imi place cand ma nimeresc de ziua marinei la mare si vad spectacolul realizat cu nave!

  1. PSV=Platform Supply Vessel
   Este o nava de aprovizionare a platformelor de foraj marine…o sa scriu un articol despre ele, in care voi povesti mai pe larg.

 2. in momentul ala nu cred ca era nimeni la bordu navei;nu,nu are cum sa se rastoarne,tipu asta de nave sunt maritime si rezista la mare de gradu 8-9,iti dai seama ca la o lansare e doar o simpla bandare

 3. Nu-s de specialitate dar am vazut si alte lansari la apa si asta e chiar reusita dupa parerea mea. Acest moment ramane unul spectaculos, cel putin eu asa il privesc ca fiind spectaculos.

 4. Foarte faina lansarea si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre acest tip de nava.. PSP, aaa… PSV 😛

 5. Daca lansarea navei X la apa intra in categoria epic fail? scoteai peste noapte niste banuti din filmarea cu pricina 🙂

  1. Probabil… dar nu am facut parteneriat cu youtube… cica trebuie sa ai ceva zeci de mii de vizite parca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.