ship

Super Yacht in portul din Nafplio – Grecia

Azi plimbandu-ma prin oras am avut inspiratia de a vizita iar portul si am dat peste o bijuterie…

M-am apropiat timid de ea!

Era un Yacht incredibil de frumos… atat din departare cat si de aproape yacht-ul arata incredibil. Nici macar o nava spatiala nu m-ar impresiona mai mult decat un astfel de yacht!
Am intrat putin in vorba cu un nene care lucra pe yacht, am schimbat cateva impresii printre care i-am spus ca in cativa ani voi construi asa ceva la care mi-a raspuns cu un “Bravo!”.

Printre cele vorbite l-am intrebat:
How much cost this yacht?
For what?
For buying!
Maybe 8-10 millions of euros.
Ok! Thank you!
Bye-bye!

Asa arata o bijuterie care valoreaza aproximativ 10 milioane de euro. Un adevarat superyacht de lux.

Fotografii cu un yacht de lux 2012

Tagged , , , , , , , , ,

10 thoughts on “Super Yacht in portul din Nafplio – Grecia

 1. In ce locatie super esti tu acum, Pato, in Pelopones! Cat despre luxosul si nepretuitul tau yacht, ce pot spune? Arata fabulos! 😀

  1. Cunosti locurile? Da intradevar e frumos aici, apa e calda, pesajele sunt mirifice, ambarcatiunile cum ai zis si tu fabuloase… e de vis. O sa mai scriu articole o sa mmai public fotografii din vacanta :).
   Dar navele ma pasioneaza in mod deosebit, fireste si marea, apa…

   1. Pato, nu am ajuns(din pacate) in Peninsula Pelopones, dar mi-as dori foarte mult. Stiam de ea si acum am vazut si niste imagini pe net, mi se pare un loc de poveste. Chiar te rog sa aduci pe blog mai multe fotografii cu cladiri, strazi, terase, marea, plaja, scoicile, ambarcatiunile, valurile etc. :))

  1. defapt chiar este o nava, insa este o nava destinata transportului maritim…pe apa. Impropriu zis transportului fiindca yachturile sunt doar pentru distractie, calatorii…

  1. cred ca nu mai fac posturi despre Grecia fiindca intradevar lasa lumea fara cuvinte, si pe mine fara comentarii :-p :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.