ship

Remorcher lansat la apa pe Santierul Naval Galati

Astazi 14.09.2012 a fost lansat la apa un remorcher construit si proiectat de catre Grupul Damen.
Lansarea a avut loc astazi, in cadrul santierului Damen ShipYards Galati, fireste am participat si am si filmat pentru a impartasi evenimentul cu voi.
N-am sa mai zic multe asa ca sa vedem ce s-a intamplat defapt:

Sper ca v-a placut, a intrat ceva apa pe punte dar nu au fost evenimente… Dunarea fiind foarte scazuta era de asteptat ca momentele de inertie sa fie mari.
Ca sa si concluzionez, a fost o noua lansare reusita a Santierului Naval din Galati.

Tagged , , , , , , , ,

5 thoughts on “Remorcher lansat la apa pe Santierul Naval Galati

  1. A luat ceva apa ! Credeam ca se duce ca toporul!!! Impesionant. Cand vei lansa la apa prima ambarcatiune proiectata de tine sa-mi dai de stire!

    1. Pai deja s-ar spune ca am lucrat, pentru toate navele care acum sunt in constructie pe santier… Acum stau la uzinaj(mecanica montaj), unde am foarte multe de invatat despre domeniul tehnic si industrial practic fiindca efectiv fac ceva acolo.
      De ce zic ca am lucrat la toate navele? Fiindca la uzinaj vin comenzi pentru toate navele care sunt actualmente in lucru pe santier. Toate navele au nevoie de piese prelucrate la masinile din hala noastra, si ma implic direct in ce se intampla. Deci pot spune ca, in 2 saptamani am contribuit la constructia a vreo 12-15 comenzi, adica nave. Fireste foarte putin dar se gaseste si munca mea acolo undeva. Cel putin o laina la fiecare dintre ele mi-am dat silinta sa fac rost de plan pentru a putea fi prelucrata corespunzator de oamenii de la uzinaj, care opereaza utilajele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.