ship

New post

Am apasat  “Add New Post” si am inceput sa scriu… este dupa cum vedeti un “articol nou” care a aparut pe blog, dar nu reprezinta doar atat titlul.

Saptamana asta, care tocmai e pe punct de a lua sfarsit, am inceput activitatea intr-un nou cadru. Am ales sa fac altceva in viata mea, sa renunt la vechile mele indeletniciri. Este probabil sa nu mai vedeti prea des lansari ale navelor( cel putin nu filmate de mine) aici pe blog, asta fiindca mi-am schimbat jobul.

Am hotarat ca vreau sa fac ceva mai mult in viata, fiindca pot, asa ca acum lucrez intr-o importanta firma de proiectare navala. Astfel domeniul general de activitate nu l-am schimbat tot pe inginerie navala am ramas, doar ca particularitatea jobului este alta. Nu voi mai fi executantul final, pentru inceput voi realiza o etapa intermediara, de proiectare…dar sper ca in scurt timp sa ajung sa fiu prima veriga din lantul de proiectare, cel care da nastere ideii ce va fi pusa in practica de cel care va ocupa pozitii similare cu cea pe care o ocup acum si cea pe care am ocupat-o in ultimii doi ani.

Sper ca noul job sa vina la pachet cu un stil nou de viata, care sa-mi permita sa scriu mai mult, sa calatoresc mai mult, sa ma bucur de viata in aceeasi masura sau chiar mai mare.

Probabil multi au ramas uimiti de mutare, fiindca se spune ca piata muncii este cam blocata, dar sunt exemplul viu ca se poate…poti sa realizezi lucruri chiar in Romania!
Greu de crezut?
Greu de realizat dar merge si aici, nu mai trebuie sa ne plangem, trebuie sa stim ce vrem si sa muncim pentru a obtine!

6 thoughts on “New post

 1. Felicitari si mult succes in noua activitate, Pato. Vrei sa realizezi lucruri marete in viata si asta e de admirat si apreciat. In plus, imi place ca ai scris ca vrei sa calatoresti mai mult. Spor in toate!

  1. Iti multumesc mult Nice, sper sa-mi creez oportunitati pentru a calatori, sunt mai deschis spre nou decat oricand.

   In privinta activitatii profesionale, nu pot decat sa-ti multumesc si sa te asigur ca incerc sa fac lucruri notabile in viata, fiindca altfel s-ar duce fara sens.

 2. Felicitări, Vasile! Îmi place mult că nu te-ai plafonat și mergi mai departe. Îți doresc din suflet mult noroc pe noul drum!

 3. Felicitări, Vasile! Îmi place mult că nu te-ai plafonat și mergi mai departe. Îți doresc din suflet mult noroc pe noul drum! ☺

  1. Pai nu cred ca am parut omul care sa-si doreasca sa se plafoneze niciodata, tocmai de aia probabil am lasat blogul mai deoparte pentru a ma ocupa serios de prioritati.

   Sper sa va bucur cu nenumarate vesti bune 😀

 4. Bravo cu felicitari !
  Asteptam prima nava marca Pato !

  PS – pe prima trebuie sa o filmezi atat pe “planseta” cat si in dana si la lansare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.