apa

Senzatii tari cu ajutorul apei

Extreme water sensation.

Cum spuneam, in ultimul articol am decis sa ma nisez pe termenul “apa”. Stiu ca pare o prostie, dar pana la urma asta inseamna sa incerci lucruri noi. Trebuie sa fii deschizator de drumuri daca vrei sa faci ceva, care sa rupa gura targului.

Moftul(fita) verii 2011, car fireste poate fi preluata in Romania in 2012 fara nici o problema, fara plata de fraciza sau alte chestii.
Este nevoie de un deal natural, in apropierea unui lac( artificial sau nu), de o folie de plastic de vreo 30-50 de metri, de un atv, o masina de teren, o cordelina elastica, de o gasca de nebuni, de multa apa si distractia e garantata.
Apa face orice activitate distractiva, uitati-va la acei tineri cum se distreaza…
Vreau si eu!
devinsupertram multumesc pentru clipul -Human Slingshot Slip and Slide- urcat pe YouTube.
Multumesc si lui Skykery, ca prin intermediul lui am vazut clipul.

Tagged , , , ,

16 thoughts on “Senzatii tari cu ajutorul apei

 1. Deja simt cum a trecut vara pe lângă mine şi nu am încercat senzaţii super tari…deci chiar aş încerca aşa ceva fără să mă gândesc.

  1. Mie mi-e asa sa sar in piscina :)) cum s-ar unii…bine riscurile sa te ranesti sunt destul de mari. Insa ce fac tipii astia 😀 as face :). Pfff asta da distractie! S-au mai tin minte celebrele paparude si acolo megadistractie! Apa e un factor esential cand vine vorba de distractie :).

 2. Frumos, insa trebuie si un pic de ‘nebunie’, ca si la cei ce practica surful.
  Greu pentru cei care nu stiu sa inoate. 🙂

 3. interesant . pacat ca la noi nu prea merge cu aplicatu. doar cu privitu 🙂

  1. ba se poate si aplica :)) daca se baga niste bloggeri mai zanatici :)) si cu mai mare influienta 😀 gasesc si sponsorizare!

 4. Poate o fi funny dar mie nu mi se pare deloc safe! Cand cazi de la inaltime, cu viteza in diferite pozitii poti sa iti rupi ceva, cu putin noroc scapi numai cu atata!

  1. esti prea precauta:)), o sa ma interesez sa vad sigur de la ce intaltime sunt considerate sariturile in apa riscante… putand provoca leziuni. Asta e chestie ce poate tine de armata, cand fac sarituri din elicopter in pare, ocean … sper sa aflu!

 5. Eu as vrea sa vad acest sport in Romania la o balta dasta de a noastra, foarte ingrijita 🙂

  1. Iti dai seama daca prindea Ion Creanga “La scaldat” in stilul asta… ma rog la “Garla” cum zici tu :)) ce am fi ras de relatarile lui =))

  1. De ce nu pentru tine? apa e frumoasa,toata lumea ar trebui sa invete sa inoate… E drept ca si eu as avea o strangere de inima sa ma catapultez cu chestia aia improvizata. Dar pentru distractie si adrenalina, eu zic ca ar fi ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.