apa

Personal Best la pescuit

Vă povesteam că una dintre pasiunile actuale este pescuitul. Duminică am fost la pescuit din nou. A fost o partidă frumoasă, vremea a fost extrem de plăcută. Peștele a fost interesat de activitatea mea.

Din fericire am reușit să prind ceva și la cea mai nouă lansetă. Întâmplarea a făcut să prind cel mai mare pește, pe care am reușit să-l aduc pe mal vreodată. Mă gândesc, sincer, că de acum înainte nu mai merg la pescuit fără minciog.

Sper să fie doar începutul.

Pentru pescari adevărați nu este cine știe ce, dar pentru mine este o adevărată reușită. Un caras, din ăsta, pe la 800g nu am văzut decât pe tarabă, la pescărie. Peștele este prins în sălbăticie. M-am bucurat de ieșirea în natură dar și de drill. A fost destul de violent atunci când a înhățat momeala.

Poate sunt doar entuziasmat, dar ăsta este recordul personal cu care pot să mă prezint în fața voastră pentru moment.

Caras sălbatic

Tagged , ,

7 thoughts on “Personal Best la pescuit

 1. Și eu îmi caut o pasiune, muncesc prea mult în ultima perioadă și aș vrea să mă descarc cumva. Pescuitul nu mi-a plăcut niciodată, deși am o mulțime de prieteni care-l practică și scot monștri de peste 20kg.

  Felicitări pentru progres! Caută o baltă mai mare. Multă răbdare!

  1. @ Alexandru cred că cea mai mare ar fi Dunărea, dar nu prea am avut noroc sau răbdare. Totuși îmi place în sălbăticie, nu prea frecventez bălțile private.

 2. După ce se termină pandemia, poate mergem la pescuit. Nu de alta dar nu am fost niciodată. Aș vrea să văd cum e…
  Așa la prima vedere nu mă atrage, pentru că mi se pare plictisitor. Dar poate că în alt anturaj lucrurile vor sta altfel…

  1. Mergem, dar poți fi sigur că nu e pentru toată lumea. Uite, citeam un studiu, chiar azi: pescuitul provoacă dependență, că jocurile de noroc, alcoolul, etc.

   Trebuie sa faci niște investiții :), dar e frumos, când ajungi pe baltă nu-ți mai trebuie nici apa nici mâncare.

   1. Pai nu vreau sa fac investitii inca. As vrea doar sa merg cu cineva sa vad cum e atmosfera. Daca o sa imi placa, imi cumpar si eu ustensilele 😀 Nu vreau sa le iau inainte si apoi sa observ ca nu imi place :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.