apa

Marble Beach Thasos

“Plaja de marmura” Marble Beach din Thasos este intradevara o locatie exotica, este pot spune cu mana pe inima ca e cel mai frumos loc in care am inotat vreodata.
Nu contest ca ar mai fi si alte locatii in aceasta lume, dar asta e cea mai frumoasa pe care am avut norocul sa o vad.
Din nefericire nu m-am bucurat pe deplin de aceasta locatie, fiindca am petrecut doar cateva ore pe inserat. Dar am inotat am adunat pietre din marmura alba, am facut scufundari si am alergat si sarit pe plaja ca un copil.

Este sistuata pe coasta de Est a Thasosului si arata cam asa:

N-am sa zic mai multe, daca ati fost in Thasos si n-ati vizitat plaja asta mai trebuie sa va duceti inca o data cel putin pentru ea!
Eu o sa mai merg, fiindca nu m-am saturat de ea in cele cateva ore.

Tagged , ,

5 thoughts on “Marble Beach Thasos

  1. E super plaja, dar din cate am citit eu de obicei este foarte aglomerata. Iar in pozele tale nu pare deloc asa. Cred ca ai avut noroc ca ai ajuns mai pe seara, astfel ai avut plaja doar pentru tine si prietenii tai. Sau ai fotografiat astfel incat sa nu se vada celelalte persoane din jur? :))

    1. noi am ajuns tarziu, am mai stat vreo jumatate de ora si a plecat toata lumea fiindca incepuse sa nu se mai “bata soarele pe plaja” si sa fie rece, incepusera sa fie si valuri. Dar era perfect!

  2. Cred că este un numitor comun al locurilor din Grecia: cum vezi unul, ai vrea neapărat să te întorci acolo!

    Săptămână ușoară, Vasile! 🙂

  3. N-am fost, am vrut sa merg pentru ca mi-au spus multe persoane pe care le cunosc si care au dat pe acolo ca este un loc excelent, poate printre cele mai bune pentru sezonul de vara. Iar raportul calitate-pret este excelent. Apa arata superb, zona pare linistita si este un peisaj mixt, aparand si cateva forme de relief inalte.. ce-ti poti dori mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published.