apa

Legea apei pentru un joc cu cartile pe fata!

Sustin Legea apei fiindca imi place sa joc cu cartile pe fata. Proiectul legea apei nu afecteaza pe nimeni ci din contra ajuta consumatorii de apa imbuteliata sa stie exact ce cumpara, fiindca prin el cei care “produc” apa si o imbuteliaza se obliga “sa dea cartile pe fata” asta insemnand sa eticheteze calitatile chimice ale apei pe care o comercializeaza.

Pentru a sustine legea apei trebuie sa votezi pe www.legea-apei.ro mai sunt nevoie 35769 voturi din 100000!

De ieri avatarul meu de facebook sustine legea apei.

apa

Tagged , , , , , ,

6 thoughts on “Legea apei pentru un joc cu cartile pe fata!

 1. oare de ce n-am incredere ca etichetele vor fi pe bune chiar si pe lege? Exista lege clara privind etichetarea alimentelor in ceea ce priveste e-urile de mult timp, si nu se respecta. Ce i-ar face p-astia cu apa sa respecte legea nu stiu.

 2. Daca vor scrie mai multe pe eticheta de pe sticla, apa va fi mai buna?

  Cum poti promova aceasta idee? De ce nu schimba modalitatea de purificare a apei si sa nu mai bage atatea substante chimice dupa cum le ordoneaza UE. Ma refer la cele care fac apa imbuteliata sa fie moarta nu vie!?

  Pe tine nu te jeneaza stiu, tu bei apa cu cod de bare de sete, dar eu nu mai vreau apa de asta. Ori stau cu sticla la izvoare si isi fac poza cand o imbutelieaza pe fiecare, ori renunta. Ca ei nu baga apa de izvor in sticle si o stiu si cei care lucreaza in fabricile de unde se pleaca cu camioanele de Frutti Fresh pline ochi cu paleti de apa cu clor, in toata tara, zi de zi!

  Tu esti un mic internaut victima a acestei campanii starnite de vreo doi mintiosi care nu mai aveau vanzari cu apa lor de robinet si vor sa mai reduca piata firmelor producatoare de apa cu cod de bare!

  Pana la urma daca apa e gratis, tu ce platesti, sticla, ambalajul, sau amandoua, adica si continutul? Nu dai oare bani si pe altele? Cumperi apa gratuita imbuteliata, dai bani pe un gunoi. Deci Pato tu cumperi gunoaie? Hai sincer acum, ca doar apa e gratis pe tot pamantul, nu-i a nimanui!

  Uite ce ne faceti voi astora de vrei sa se termine cu prostiile astea de afaceri daunatoare!

  1. Exista posibilitatea de a alege, pentru a avea aceasta posibilitate trebuie sa am acces la informatie! Asta e ideea pe care eu o inteleg din aceasta campanie, pe care de altfel o sustin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *