apa

In Epoca de Piatra, oamenii alergau cu stanca in spate pe sub APA!

… iar am facut o rima buna , stiu ca nu are masura dar sunt un artist postmodernist asa ca imi permit sa nu respect regulile romanticilor!

Ieri cand am primit si titulatura de “poet al apelor” a aparut o controversa, Zina intrebandu-ma cum poate fi posibila asta : “cel mai probabil oamenii din epoca de piatra au incercat sa foloseasca piatra pentru a traversa raurile si lacurile”

Uitati niste oameni contemporani care strabat distante remarcabile pe sub apa doar cu ajutorul unor roci, stanci destul de mari si de grele:

E drept ca asta e stilul de antrenament cel mai preferat de catre niste “nneanderthalieni ai zilelor noastre” numiti si surferi, acelasi antrenament il realizeaza si ofiterii din paza de coasta a SUA am vazut in filmul “The Guardian”.

Sper ca te-am lamurit Zina!

Tagged , , , ,

9 thoughts on “In Epoca de Piatra, oamenii alergau cu stanca in spate pe sub APA!

 1. Recunosc, si eu eram putin incurcata, ma declar lamurita! Fascinante imaginile de sub apa. Mi-a facut mare placere sa-i urmaresc pe acei oameni ce carau bolovani. :))

  1. pai eu nu spun minciuni ma bazez pe niste rationamente stiintifice… chiar daca depind de stiinta mea 🙂

 2. Sigur ca m-am lamurit ! Deci oamenii aia ALEARGA cu pietroiul in brate, pe fundul apei, nu inoata ! Aici a fost nelamurirea…
  P.S. De ce nu dai si tu un ping ? Puteam sa nu vad raspunsul tau si era chiar pacat. Nu stiam ca sunt nebuni care fac asa ceva !

  1. scuze oboseala :(, am pus acum …
   P.S.-acum mi-am pus si linkuri intre cele 2 articole!

Leave a Reply

Your email address will not be published.