apa

Impreuna pentru viitor

De ce impreuna?
Fiindca impreuna suntem mai puternici! Pe principiul unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creste trebuie sa luam atitudine in privinta lucrurilor care conteaza in viata.

Propun pentru inceput sa fim impreuna in campania Legea Apei, despre care am mai scris aici si aici, dar despre care voi reaminti faptul ca Legea Apei propune ca pe fiecare sticla de apa imbuteliata sa apara cantitatile de nitrati ce le are in componenta.

Voi incerca momentan sa promovez campania Legea Apei pe toate canalele online, la care am acces, urmand ca dupa terminarea sesiunii sa incerc si offline(va fi o premiera pentru mine). Bannerul Sustin Legea APEI din stanga va ramane pe blog pana se vor strange toate cele 100000(o suta de mii) de semnaturi necesare.

Pentru a semna vizitati www.legea-apei.ro. Acum se poate semna si fizic pe hartie cu pixul, gasiti formularul aici.

Amalia eu sunt alaturi de tine in ce ti-ai propus, articolul ti-e dedicat, impreuna putem sa miscam ceva pentru noi si urmasii nostri. De asemenea cred ca multi bloggeri ar putea sa se implice, desi unii au facut-o deja mai sunt aproape 40000 de semnaturi de strans, dar impreuna suntem mai puternici:Ana, Pavel Ionut, Giolly, Florin, Deby, Gabriel Ursan prospat tatic si Bogdan viitor tatic.

Tagged ,

17 thoughts on “Impreuna pentru viitor

  1. Ideea este buna insa nu stau prea bine la capitolul incredere in campanii organizate de entitati comerciale. Ma mai gandesc.

    1. Multi au sustinut asta, dar ideea e urmatoarea este nevoie ca cel care cumpara un produs sa fie informat asupra produsului pe care-l cumpara? Conteaza cine a avut initiativa? Conteaza ca e in folosul societatii.
      E drept ca poate pare o strategie de marketing sau chiar este dar intr-un stat civilizat mi se pare normal sa stiu pe ce dau banii.

      1. Conteaza cine este in spate. Aqua Carpatica nu pare sa bage foarte multi bani in campania asta. Se foloseste de bloggeri iar in eventualitatea unui succes cine crezi ca va culege laurii?

        1. Pana acum a fost o campanie exclusiv online de jumatate din voturile necesare s-au adunat pe net, bloggeri cred ca au avut o contributie foarte mare si cred deasemenea ca reprezentantii initiativei vor multumi public bloggerilor pentru implicare.

        2. Depinde cum privesti lucrurile Bogdan.
          Eu vad Legea Apei ca pe o campanie sociala de constientizare si informare, tu o vezi ca pe o strategie de marketing. Vezi ca si apa Bucovina s-a alaturat campaniei, ei tot marketing fac?
          Daca se strang semnaturile si legea trece de Parlament, noi, consumatorii vom avea cel mai mult de castigat.
          Nu conteaza cine a initiat campania, conteaza rezultatul, iar eu am votat pentru transparenta.

  2. În cazul în care aveți nevoie de voluntari când se va începe promovarea offline, doresc și eu să contribui.

    1. Multumim Adrian. Formularul il poti descarca de aici: http://www.legea-apei.ro/formular.pdf

      Pentru a evita modificarea componenţei apei este important respectarea cerinţelor de depozitare şi comercializare. Se recomandă păstrarea apei îmbuteliate la temperaturi cuprinse între + 15°C şi +25°C, în condiţii ferite de acţiunea directă a razelor
      solare. Evitaţi consumul apei îmbuteliate păstrate la soare la temperaturi mai mari de +35°C, deoarece e posibilă alterarea apei prin migrarea unor substanţe ce se conţin în ambalajele PET (vinilclorid şi epiclorhidrină).

  3. Am o întrebare referitoare la modul de distribuire și păstrare a apei. Trebuie o anumită temperatură sau merge ținută și la soare?
    Mulțumesc!

    1. Din cate stiu eu soarele are un efect negativ asupra alimentelor, sincer acum nu stiu ce efecte are asupra apei… o sa incerc sa aflu de la reprezentatii Aqua Carpatica, fiindca ei trebuie sa stie probabil au si ingineri in chimie alimentara, studii pe care eu nu le am :D.

  4. Întrebarea mă macină de foarte multă vreme. Logic, și apa cred că se strică mai repede dacă nu este transportată și depozitată la o anumită temperatură.

  5. E bine ca pe eticheta sa apara cantitatile de nitrati (apropos: in articol ai scris din graba nistrati la un moment dat) dar nu numai, mai sunt o groaza de alte chestii nocive care se pot gasi in apa: microorganisme sau alte chimicale … in privinta aqua carpatica flerul imi spune ca ceva pute in Danemarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.