apa

Faleza Dunarii din Braila

Saptamana asta a fost una destul de complicata, ma simt destul de obosit acum plus ca am si niste simtome de raceala…

Cum saptamana asta nu am scris nimic despre apa si v-am primis ca macar o data pe saptamana am sa va desfat cu un articol pe acest subiect o sa va las sa vizionati un clip cu Dunarea la Braila, filmata cu aparatul meu foto:

Este filmat langa locul unde este ancorat Mures, o nava de pasageri care din cate stiu a apartinut lui Nicolae Ceausescu iar acum se afla in posesia marinei militare. Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor fiindca am folosit zoom, a fost una dintre primele mele filmari, acum sincer nu voi mai folosi zoom fiindca vad ca deterioreaza calitatea imaginilor!

Tagged , , ,

13 thoughts on “Faleza Dunarii din Braila

 1. Imi place sunetul apei si al vantului 😛 Te vei obisnui cu filmarile si cu metodele cele mai eficiente de realizare a lor 😀
  Brailenii sunt norocosi din acest punct de vedere, cu Dunarea aproape…

  1. e fimarea de acum vreo luna :), nu stiam de blogmeet insa am fotografii de acolo daca e vorba de swing!

 2. Pato, sper ca ti-au trecut simptomele de raceala, eu nici nu vreau sa aud de asa ceva.
  Sper ca anul viitor poate sa vad si eu Galati-ul si Braila !

  1. ms sper sa-mi treaca pana maine, dar vad ca am numai ghinion, aveam ceva planuri maine si se pare ca o sa ploua plus ca iau pastile :((

 3. Ca tot suntem pe subiect.. Pozele acestea : http://www.worldchanged.eu/archives/4314 sunt ele din 2010, de pe Faleza din Galati insa 😀 Parca e mai frumoasa la noi 😀 Am fost si la voi pe la Guliver pe acolo ( nu stiu daca mai este )..Mi-a ramas in minte insa fantana aia superba care e putin mai sus, nu chiar pe faleza..

  1. am vizitat faleza voastra, da e intradevar frumoasa fiindca e mai lunga si poate si mai frumos amenajata!

 4. Pingback: Carti-de-joc Zinnaida's ART Club

Leave a Reply

Your email address will not be published.