apa, Braila-Galati

Braila prin obiectiv – Art7 Faleza Dunarii dupa prima ninsoare

Incerc sa ma adaptez si dupa cerintele voastre ale cititorilor, asa ca astazi am sa va prezint intr-o fotografie cum de altfel sper ca v-am obisnuit, fiind deja la al 7 lea articol din proiectul “Braila prin obiectiv”, Faleza Dunarii din Braila dar nu oricum ci sub primul strat de zapada ce s-a asternut anul acesta.
Faleza Dunarii este un loc de promenada foarte cautat mai ales vara atat de braileni, de toate varstele dar mai ales de turistii care ajung prima data in Braila. Daca ai trecut ca si turist prin Braila si nu ai vazut frumoasa faleza de pe malul drept al Dunarii, cum te uiti spre izvor, atunci trebuie neaparat sa revii.
Faleza Dunarii este ceva rar atat pentru romani si europeni, dar si pentru intreaga lume…am auzit numai cuvinte de lauda fata despre ea.

Personal eu aici ma retrag cand vreau sa fiu singur sau sa-mi limpezesc gandurile…va zic apa aceea face minuni!

Fotografia a fost realizata de Radu Arama.

Tagged , , , , , , ,

7 thoughts on “Braila prin obiectiv – Art7 Faleza Dunarii dupa prima ninsoare

  1. Da, acum inteleg mai bine de ce ziceai tu ca te refugiezi adesea pe faleza Dunarii. Si iata ca nu lipsesc nici bancutele din peisaj. 😀 Acum, iarna, sunt numai bune de fotografiat. 🙂 Ca altceva nu ai ce face cu ele. :))

    1. Pe vremea asta nu prea mi-ar arde sa ma duc acolo nici daca as fi apasat de probleme, dar vara e locul ideal… mai ales dimineata cand nu este lume.

      1. Asa e, Pato, si eu ma bucur de plimbarile prin parcurile si gradinile pustii. O senzatie aparte… Tin minte ca m-am dus odata la Gradina Botanica, parca asta primavara, ploua si eram unicul vizitator. :)) Altadata, pe vreme insorita, a fost aglomerat de nici poze nu am reusit sa fac.

  2. Daca as veni in Braila, cred ca locul acesta m-ar tenta cel mai mult. Cum ziceai si tu mai sus, de preferat cand e mai cald. Imi imaginez ce racoare e acum acolo, brrr 😀

    1. Cine stie, poate vei avea ocazia… timp este lumea nu e chiar asa de mare desi uneori pare. Si eu imi doresc sa ajung la Cluj si poate in 2013 o sa si reusesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *