apa

Apa la robinet un lux la Braila

14 octombrie 2011

Apa a devenit un lux pentru braileni!

Apa nu curge la robinet!

Am ajuns acasa de la Galati in jurul orei 13-14:00 apa la robinet in Braila nu curgea… aflu mai tarziu ca apa intr-un cartier perfieric din Braila nu curge la robinet.

E ora 20:00 cine stie de cand nu curge apa, dar tot nu curge.

Verific daca curge apa dintr-un sfert intr-un sfert de ora!

Aflu din surse neoficiale ca un “dorel” asemeni incidentului de la Constanta de acum o saptamana a spart o conducta magistrala in timpul lucrarilor… Dar de ce naiba nu curge apa?

Cat dureaza sa repare o conducta de apa? Sa am si eu apa curenta ca tot omul civilizat.

Cate un pic pic pic…

Fotografia este realizata de mine si poate fi preluata doar cu precizarea sursei!

 

Tagged ,

27 thoughts on “Apa la robinet un lux la Braila

 1. Vai ce prostie. În Cluj n-am avut niciodată problema asta plus că e potabilă apa de la robinet comparativ cu cea de acasă, din Botoşani.

  1. pai stai linistit, oricand se poate intampla si acolo :)… nu-ti doresc sincer!

 2. Nici in Slobozia apa de la robinet nu mai e mult potabila. Noroc ca bidonul de 6 Litri de apa costa numai 3 Lei si mai poti face o mancare..

  1. cine a zis ceva de potabila? SA curga sa ma spal… sa trag apa la …N-am nimic cu Buda!

 3. Pingback: Brăilablogmeet, întâlnire între prieteni| Pavel Ionuţ
 4. Nu stiu cum e apa la voi la Brailada la noi la GL e sub orice critica. M-am trezit intr-o noapte si m-am repezit la robinet.. Adormit am tras o cana de apa in lipsa de altceva.. am avut impresia ca le-am curatat toate tevile posibile.. un gust ORIBIL..

  1. La Braila apa de la robinet nu se poate consuma cu “bucurie”, caci apa e luata din Dunare (presupun ca la Galati e la fel) si are un gust ciudat. Zic eu ca e foarte cunoscuta expresia “apa de Braila” :).

    1. Nu mi se pare normal ca apa (care ar trebui sa fie potabila) sa fie luata dintr-un curs de apa, cel putin nu din unul care se alimenteaza din 17 tari pana sa ajunga la Braila. Oricat de tratata ar fi tot mai are ceva “necurat”. “Apa din Dunare poate contine orice. (Aroma de excremente).”

   1. Galatiul chipurile avea si apa de Vrancea, dar nu cred ca mai e cazul de mult la cum arata apa de la canal.. Bem toti din Dunare care nici macar nu e Albastra :))) nici macar in zilele ei de glorie.. Imi imaginez cam cum este acum cand nivelul ei a scazut cu peste 5 m..

 5. Las’ ca si eu am patiut-o acum cateva zile =)) Bagasem o masina cu rufe sa spal… si vrpoiam sa spal vesele apoi sa imi fac un dus sa plec la facultate si cand colo cucu apa =))3 ore am stat fara apa!!! A fost tragic 😐 Bine ca am avut niste apa intr-o sticla sa imi pun la incalzit sa imi fac o cafea =)) si eu stau la periferia Capitalei =))

 6. Crezui initial ca iti curge la robinet apa de culoarea celei din poza… chit ca aveai apa verde, chit ca nu aveai deloc, cam acelasi lucru 😀

  Dar presupun ca fiind atat de departe (ironia sper ca se observa:D) de vreo sursa mare de apa (lac/fluviu/mare/ocean) e si normal sa stai atata dupa apa de la robinet 🙂

  1. sa stii ca daca era vara fugeam sa fac o baita in Dunare =)), dar cum s-a lasat gerul pe la noi si iarna isi aduna cojoacele… am zis ca e mai save sa astept, nu vreau sa-mi testez inima si cu apa rece ca gheata, o las doar pentru femei!

 7. La ce apa curge in robinete e destul de tragic si sa ai sau o mai putem filtra de vre-o 5-6 ori.
  Eu n-am doar apa calda … de prin vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *