apa

Apa din noi – [c]

Autor guestpost – Boicu Bogdan
Corpul uman, după cum bine ştiţi, este format în proporţie de 60-70% din apă. Dar oare cum ar fi dacă am avea apă în organism în proporţie de 90% sau în proporţie de 20%, oare am deveni un fel de entităţi, un fel de oameni atât de evoluaţi, încât nu am am fi avut nici o nevoie fizică, inclusiv nevoia de apă?
Dar aceste sunt doar nişte întrebări pe care ni le punem fiecare dintre noi la un moment dat, când nu avem ce face, sau când vrem să găsim răspunsuri. Dar oare cum ar fi ca fiecare persoană în parte să aibă în componenţa sa un anumit tip de apă în funcţie de personalitatea pe care o are?
O persoană cu un anumit caracter să aibă în proporţie de 70% apă grea, iar o altă persoană să aibă în în compoziţia să apa Kangen. Fiecare persoană să fie formată dintr-un anumit tip de apă.
Am citit acum ceva timp într-o care ca în urma unor anumite studii s-a ajuns la concluzia că fiecare strop de apă este diferit, fiecare particulă are diferite forme în funcţie de tipul de energie cu care este încărcată.
Aşadar este posibil ca fiecare dintre noi să fie format dintr-un alt tip de apă, sau la rândul nostru să modificăm apa în funcţie de personalitatea pe care o deţinem şi în funcţie de felul nostru de a fi. Până la urma controlăm aproape orice ne înconjoară, de nu am controla şi apa din interiorul nostru?
*Acest articol ii apartine lui Boicu Bogdan si participa in cadrul concursului Pana del Pato 2012.
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published.