Viata

In InterCity Galati-Bucuresti Nord

Neata!  Dupa cum spune si titlul articolului, cand va veti trezi eu voi fi ajuns in Bucuresti… “cine se trezeste devreme, departe ajunge” e motto-ul meu de astazi.

Inca nu va spun ce vant ma aduce in capitala, inca este o surpriza..o sa aflati si asta in curand!

In momentul asta beneficiez de serviciile cfr calatori si sa va spun sincer nu-s prea incantat. Cand mi-am dat seama ca voi merge cu intercity la Bucuresti, imediat m-a dus gandul la “sageata albastra”, insa acum cateva minunte am fost dezamagit sa observ ca in gara din Braila a intrat un tren din ala clasic cum ne-am obisnuit sa vedem in Romania, noi cei care inca mai folosim serviciile de transport feroviar. Ma asteptam ca intercity  sa fie varful de gama al cfr calatori, si sa ofere niste servicii premium, cum ar fi mai mult  spatiu pentru calatori si ma refer exclusiv la spatiul pentru picioare, zic asta fiindca sunt inalt(ca banii pe bilet nu sunt putini). Nu sunt exagerat de inalt, am 1.83 ceea ce mi se pare ca e   normal pentru un barbat. Sunt placut surprins, ca acel proiect cu carti in tren a rezistat… din cate stiu totusi nu a fost initiativa cfr calatori dar asta nu conteaza fiindca cartile inca sunt legate cu lantul de masute.(Daca mai apar greseli va rog sa mi le iertati, am sa corectez diseara cand ajung la calculator, fiindca articolul e scris cu ajutorul tastaturii telefonului mobil blackberry curve personal). Sper ca dupa atatea critici sa ma primeasca in tren diseara!

Tagged , ,

18 thoughts on “In InterCity Galati-Bucuresti Nord

    1. eu stiu, unii nu inteleg asta… dar sincer ma deranjeaza ca n-am loc de picioare 🙁 si pretul biletelor nu e chiar mic!

    1. Cu trenul ies nitel mai ieftin ca am reducerile alea de student inca…banuiesc ca atunci cand nu o sa le mai am o sa imi permit o masina personala si sa ma duc cu ea 😀

  1. CFR calatori cel mai naspa mijloc de transport, anul trecut cand am mers la mare am ajuns cu intarziere 2 ore…

          1. Vrei sa spui ca nu-ti place Romania? :(Pana la urma CFR este inca o firma a statului deci reprezinta oarecum imaginea Romaniei si a statului roman :-p

  2. Acum cativa ani am mers cu un ICE (TGV-ul german :p) din Munchen pana in Leipzig. Calatoria a durat vreo 4 ore. Pret bilet: aprox 100 euro. O combinatie extraordinara de confort, hi-tec si viteza. Fara zgomot, fara zdurncinaturi, fara melteni. Nu prea vad cum ar putea exista/rezista un asemenea tren pe plaiuri mioritice. Locul lui e in lumea civilizata si asa trebuie sa ramana. Ne meritam cu varf si indesat sagetile albastre!

  3. Sincer sa fiu, nu se mai justifica pretul platit pentru un bilet, care este foarte mare in comparatie cu ce primesti.

    1. Spre Bucuresti n-am mers niciodata cu microbuzul, ei nu ofera reducere de student… asa ca nu-mi convine totusi sa platesc pretul intreg al biletului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.